Travis Kelce és Taylor Swift érkezik az SNL Afterpartyra 2023. október 15-én New Yorkban

Travis Kelce is fellépett Taylor Swift koncertjén

A popsztár londoni koncertjén barátja is megjelent a színpadon.

Taylor Swift június 23-án adta harmadik koncertjét a londoni Wembley Stadionban az Eras turné részeként, a rajongók legnagyobb meglepetésére pedig barátja, Travis Kelce is színpadra lépett az I Can Do It With a Broken Heart című szám alatt.

A turné egy pontján Swift a színpadon öltözik át a háttértáncosai segítségével, akiket Kelce helyettesített megjelenése során.

Az amerikaifutball-játékos és a Kansas City Chiefs tight endje szmokingba és cilinderbe öltözve mutatta be legjobb táncmozdulatait, miközben azt imitálta, mintha megigazítaná barátnője sminkjét, majd a színpad közepére vitte Swiftet, aki folytatta a koncertet.

Bár Kelce már több turnéállomáson is részt vett, ez volt az első alkalom, hogy csatlakozott az énekesnőhöz a színpadon.

Néhány nappal ezelőtt írtunk róla, hogy más hírességek is feltűntek a koncerten, többek között Vilmos walesi herceg és két nagyobb gyermeke, György herceg és Sarolta hercegnő.

Sőt, Vilmosék még közös képet is készítettek Swifttel és Kelce-vel is, arról pedig egy, a napokban elterjedt videó árulkodik, hogy a herceg milyen jól érezte magát a koncerten és lelkesen táncolt a 2014-es Shake It Off című dalra.