Taylor Swift és Travis Kelce a Super Bowl-on

Úgy tűnik, Travis Kelce nem tervezi megkérni Taylor Swift kezét

Legalábbis a közeljövőben biztosan nem.


Taylor Swift és kedvese, Travis Kelce nemrég tértek vissza romantikus nyaralásukról, melyet az olaszországi Comói-tónál töltöttek. Az alkalom pedig valószínűleg az egy éves évfordulójuk lehetett, a páros ugyanis tavaly július óta randevúzik hivatalosan. Lánykérés azonban nem volt, és egyes források szerint nem is lesz egyhamar.

Több forrás is cáfolta a nemrégiben szárnyra kapott pletykákat, miszerint Kelce és Swift hamarosan eljegyzik egymást. A Us Weeklynek a források azt mondták, hogy Kelce nem sieti el a dolgot Swifttel.

Az egyik forrás így nyilatkozott:

„Travis nem tervezi, hogy a közeljövőben megkéri Taylor kezét. Ez még csak nem is szerepel a tervei közt. A házasságot nagyon komolyan veszi, és nem úgy, amibe csak úgy beleugrik az ember anélkül, hogy alaposan átgondolná.”

Hozzátette, hogy Kelcenek „nagyon fontos és sokat törődik Swifttel, de még nem állnak készen a házasságra”.

A pletykák azután robbantak ki, hogy egy másik forrás azt nyilatkozta az Entertainment Tonightnak a múlt héten, hogy a Swifthez és Kelce-hez közel állók már látják, hogy a férfi hamarosan felteszi a nagy kérdést.

„Taylor és Travis elképesztően jól megvannak, és a szeretteik úgy látják, hogy az eljegyzés inkább előbb, mint utóbb bekövetkezik”

– mondta ezt egy bennfentes.


Már csak az a kérdés, hogy melyik forrásnak hihetünk?

Taylor Swift \u00e9s Travis Kelce a Coachella fesztiv\u00e1lon 2024Instagram

Nyitókép: Instagram