Arthur Donald, Mary McCartney és Paul McCartney

6 sztárunoka, akik híres nagyszüleik kiköpött másai

Viszonylag gyakran előfordul, hogy a hírességek más híres rokonokkal is rendelkeznek, de sokuknál ezt észre sem vesszük. Pedig napjaink feltörekvő sztárjai közül is sokan elmondhatják, hogy a szórakoztatás náluk „családi vállalkozás”.Az ismert felmenőkkel rendelkező sztárok gyakran nem is szeretik nyilvánosságra hozni, hogy kik a nagyszüleik, mivel nem akarják, hogy a világ másként tekintsen rájuk. Elvégre valakiről, akinek a nagyapja Clark Gable vagy a nagyanyja Debbie Reynolds, könnyű lenne azt feltételezni, hogy mindent ezüsttálcán kapott. Nézzük azokat a hollywoodi A-listásokat, akiknek a vérükben van a színészet.

​1. Elizabeth Taylor és Naomi Wilding

Elizabeth Taylor

Fotó: Getty Images

          

Naomi Wilding

Fotó: Getty Images

Liz Taylor az ötvenes évek hollywoodi filmművészetének talán egyik legikonikusabb sztárja, aki elbűvölő külsejéről, több házasságáról és olyan merész filmjeiről volt ismert, mint a Casablanca és a A nagy derbi. Taylornak több unokája is van, köztük Naomi Wilding, aki örökölte nagyanyja aktivizmus iránti szeretetét. Az AIDS/HIV felvilágosítás Taylor egyik fő ügye, és nagy szerepet vállal az amfAR, azaz az AIDS-kutatási alapítvány munkájában is.

2. Debbie Reynolds és Billie Lourd

Debbie Reynolds

Fotó: Getty Images

            

Billie Lourd

Fotó: Getty Images

Debbie Reynolds a hollywoodi aranykorszak egyik utolsó óriásaként hunyt el 2016-ban. Az Ének az esőben és más alkotásokból ismert színésznő volt a Star Wars-ikon Carrie Fisher édesanyja. Fishernek is született egy lánya, Billie Lourd. Lourdról hamar kiderült, hogy érdemes rá figyelni Hollywoodban. 2017 óta szerepel a népszerű American Horror Story című sorozatban, és anyja nyomdokaiba lépve 2015-2019 között a Star Wars folytatásos trilógiájában is szerepelt.

3. ​Clark Gable és Clark James Gable

Clark Gable

Fotó: Getty Images

            

Clark James Gable

Fotó: Getty Images


Kevés sztár csillaga ragyogott olyan fényesen, mint Clark Gable-é. Szinte egész karrierje során a csúcson volt, olyan nagysikerű filmekkel, mint az Elfújta a szél és az Ez történt egy éjszaka, olyan népszerű női főszereplők oldalán, mint Vivien Leigh vagy Joan Crawford. Clark James Gable, más néven Clark Gable III sokat örökölt nagyapja vonásaiból, a jóindulatú sármjától kezdve a daliás külsejéig. Rövid karrierje során a népszerű Hűtlen házastársak című tévéműsor házigazdájaként tevékenykedett, valamint modellkedett és színészkedett is. Sajnos 2019-ben, 30 évesen elhunyt.

4. ​Paul McCartney és Arthur Donald

Paul McCarthy

Fotó: Getty Images

           

Fotó: Getty Images

Paul McCartney egyike a 60-as évek kevés megmaradt zenei ikonjának. Karrierjét mindmáig folytatja az ex-Beatles tag, továbbra is ír, producerkedik és fellép világszerte. Paul lányának, Marynek egy fia született, Arthur Donald. Arthur kiköpött mása Paulnak fiatalabb korában, de inkább a tanulás felé fordult, minthogy gitárt ragadjon. 2018-tól a Yale-en szorgoskodik, és valami azt súgja, hogy nem kell aggódnia a tandíj miatt.

​5. Marlon Brando és Tuki Brando

Marlon Brando

Fotó: Getty Images

          

Tuki Brando

Fotó: Getty Images

Marlon Brando szeszélyes és mogorva volt, de ez csak növelte a vonzerejét. Karrierje azután kezdett meredeken emelkedni, hogy eljátszotta a brutális Stanley-t az Egy vágy villamosában, majd olyan klasszikusokban játszott, mint A keresztapa és az Apokalipszis most. Brando lánya, Cheyenne Brando problémás modell volt, aki öt évvel fia, Tuki születése után öngyilkos lett. Bár Tuki kimaradt nagyapja végrendeletéből, nem kell félteni: a Versace arcaként kereste a kenyerét, miközben Franciaországban folytatta orvosi tanulmányait.

​6. Roxie Roker és Zoe Kravitz

Roxie Roker

Fotó: Profimedia

            

Zoe Kravitz

Fotó: Getty Images

Roxie Roker 1975 és 1985 között játszotta Helen Willist a CBS népszerű szitkomjában, a Jeffersonsban, nem is sejtve, hogy mind a fia, mind az unokája még nála is híresebb lesz. Roker volt a rocksztár Lenny Kravitz édesanyja, aki Zoe apja. Zoé Lenny és Lisa Bonet házasságából született. Az édesanyja kiköpött mása, és hamar ünnepelt színésznő lett. Zoe több sikeres filmben, valamint a High Fidelity című sorozatban is szerepelt. Mellékesen jegyezzük meg, hogy Zoe mostohaapja nem más, mint Jason Mamoa.

Forrás: Investing Magazine

Nyitókép: Getty Images