Katalin és Vilmos az esküvőjükön

Vilmos különleges ajándékkal lepte meg Katalint az esküvőjük után

Közel 13 év telt el Vilmos herceg és Katalin hercegné mesebeli esküvője óta. A királyi vőlegény pedig egy elképesztő meglepetést tartogatott új feleségének, miután a nagy felhajtás véget ért.


A pár már majdnem egy évtizede volt együtt, amikor 2011. április 29-én a Westminster apátságban összekötötték az életüket. A ceremóniát világszerte több tízmillióan nézték végig.

És bár maga az esküvő teljesen nyilvános esemény volt, az ifjú pár szerette volna a házasság első néhány hetét magánemberként élvezni − és ekkor lépett közbe Vilmos herceg. Úgy döntött, hogy a nászút részleteit az esküvő utánig titokban tartja Katalin előtt. A menyasszony csak ekkor tudta meg, hogy két hetet fognak eltölteni egy privát villában a Seychelle-szigeteken.

A HELLO! magazin szerint a királyi pár a North Island nevű magánszigeten szállt meg, ahol mindössze 11 luxusvilla található, így teljesen elvonulhattak a külvilágtól − pont erre vágytak, miután az esküvőjüket csak az Egyesült Királyságban becslések szerint 24 millió néző követte figyelemmel.

North Island

Fotó: Shutterstock

Az üdülőhely árai éjszakánként 6 433 eurónál (kb. 2,5 millió forint) kezdődnek, és 10 126 euróra (kb. 3,9 millió forintra) emelkednek a legexkluzívabb, kifejezetten nászutasok számára kialakított villa esetében − valószínűleg itt szállt meg Vilmos és Katalin.

Ismert, hogy George és Amal Clooney 2014-es esküvőjüket követően szintén itt szálltak meg, és Salma Hayek is a szigeten töltötte nászútját.

Az a szigeten kínált tevékenységek között szerepel a búvárkodás és a sznorkelezés, a tengeri kajakozás, a szörfözés és a kerékpározás. A friss házasok a wellnesslétesítményeket is igénybe vehették, illetve pihenhettek a gyönyörű fehér homokos strandokon. Ám a luxus még itt sem áll meg. Annak érdekében, hogy minden élmény teljesen egyedi legyen, az étterem séfje nem ad étlapot, hanem a vendégek egyéni ízlése szerint főz.

Most, kevesebb mint két hét múlva Vilmos és Katalin a 13. házassági évfordulóját ünnepli. A napot valószínűleg kettesben töltik majd − különösen Katalin rákdiagnózisának fényében.

Tavaly a pár egy édes pillanatképet tett közzé, amelyen kerékpáron és egymást átkarolva láthatók egy napsütéses napon Norfolkban. A képet a hivatalos Twitter-fiókjukon osztották meg, az egyszerű „12 év" felirattal és egy szív emojival együtt.

Az esküvőjük óta a párnak három közös gyermeke született, a tízéves György herceg, a nyolcéves Sarolta hercegnő és az ötéves Lajos herceg.

Forrás: Mirror Online

Nyitókép: Profimedia