Katalin hercegné, Vilmos herceg és a három gyerekük

Vilmos és Katalin nem hajlandóak erre a gyakori nevelési szokásra

Vilmos herceg és Katalin hercegnő egy nevelési szokásban nagyon egyetértenek és eszerint nevelik három gyermeküket.


Wales hercege és hercegnéje nem kiabál még csak nevelő célzattal sem György herceggel, Sarolta hercegnővel vagy Lajos herceggel.

Ehelyett a királyi pár igyekszik nyugodtan elmagyarázni nekik a dolgokat, és határokat szabni anélkül, hogy elveszítenék a fejüket.

A Fabulous magazinjának egy forrás elárulta, hogy Katalinék otthonában nincs „rosszaság sarok” helyette van „beszélgető kanapé”.

„A rosszalkodó gyermeket elviszik a veszekedés vagy rendbontás helyszínéről, és Katalin vagy Vilmos nyugodtan elbeszélget vele. Ilyenkor higgadtan elmagyarázzák nekik a következményeket, de soha nem kiabálnak velük. A kiabálás abszolút tabu náluk.”

A walesi herceg és hercegnő szülői munkáját a Norlandban képzett dadájuk, Maria Borrallo segíti, aki zökkenőmentesen együttműködik Katalinnal és Vilmossal, és segít a gyerekek nevelésében.

„Maria határozott, de soha nem cselekszik egyoldalúan a gyerekekkel a fegyelmezés terén”

– mondta a Fabulous forrása.

„Katalin, Vilmos, valamint Maria szigorúak a gyerekekkel, de megvan az a varázslatos képességük arra, hogy mégis úgy tűnjön, hogy nem azok.”

Ami a királyi családokat illeti, Vilmos és Katalin különösen sokat foglalkozik a gyerekeikkel, akik 10, 9 és 6 évesek. Közismert tény, hogy amikor csak tehetik, mindent megtesznek az iskolába járásért, és rengeteg rituálét tartanak a gyerekeikkel, hogy igazán biztonságos, szoros kapcsolatot alakítsanak ki velük.

Nyitókép: Getty