Anna hercegnő, Vilmos herceg és Katalin hercegné beszélghetnek a sportról

Őszinte vallomás: Vilmos könnyekre fakadt ezen a sporteseményen

Úgy tűnik, hogy nem Meghan Markle az egyetlen királyi személy, aki szereti a podcastokat. A The Good, The Bad & The Rugby − a magát a világ legnagyobb rögbi-podcastjaként aposztrofáló műsor − legújabb epizódjában Vilmos herceg, Katalin hercegné, sőt még a Anna hercegnő is vállalkozott rá, hogy sportról beszélgessen.


Az epizódból készült klipet a királyi család hivatalos Instagram-fiókján is megosztották – számol be róla a Pure Wow.

A klipben a walesi herceg elmesélte azt a sporteseményt is, amely egyszer megríkatta: unokatestvére, Zara Tindall 2005-ben egyéni aranyérmet nyert a blenheimi díjugrató Európa-bajnokságon.

Az egyetlen alkalom, amikor valaha is sírtam sportot nézve, az az volt, amikor Zara nyert, azt hiszem, az Európa-bajnokságon

− mondta Vilmos herceg.

Anna hercegnő is egyetértett vel, hogy az az esemény „hihetetlen volt". Katalin hercegné azt is megemlítette, hogy emlékszik rá, hogy férje Tindall győzelme után hazajött, és azt mondta, hogy „soha nem volt még ilyen büszke".

Az epizód során a királyi család sok más témát is érintett. Egyik alkalommal a walesi hercegné arról beszélt, hogy az ő iskolás korában még a rögbi és a foci nem volt elérhető a lányok számára, de most a 8 éves lánya, Sarolta hercegnő mindkét sportot űzi.

Mindeközben a királyi trió arról is beszélt, hogy milyen szerepet töltenek be a Skót Rögbi Szövetség (Anna hercegnő), a Walesi Rögbi Szövetség (Vilmos herceg) és az Angol Rögbi Szövetség(Katalin hercegné) védnökeként. Anna hercegnő még arra is lehetőséget kapott, hogy megmutassa, mennyire jól ismeri a rögbi szabályait.

Szívesen hallgatnánk még több ilyen királyi beszélgetést!

Nyitókép: Chris Jackson/Getty Images for Kensington Palace