Katalin hercegné és Vilmos herceg nevetnek

Ez volt Vilmos herceg legrosszabb ajándéka, amit valaha adott feleségének​

Ha Katalin walesi hercegné ékszer kollekciójára pillantunk, akkor kétségünk sem lehet afelől, hogy férje remek ajándékozó. Vilmos herceg szerint viszont ez nem volt mindig így. Elmondása alapján kapcsolatuk elején követett el néhány baklövést, melyeket felesége azóta is rendszeresen felemleget.


Amikor még nem voltak házasok, Vilmos egy gyöngyös-gránitos, rózsaarany gyűrűt ajándékozott szerelmének, pár évvel később pedig — első közös karácsonyukra házaspárként — egy pár zöld ametiszt fülbevalóval lepte meg Katalin hercegnét. Azt a darabot Kiki McDonough tervezte, aki történetesen Middleton egyik kedvenc ékszertervezője.

Ezek után pedig már nem is kéne szóba hozni azokat az ékszereket, melyeket a herceg akkor vásárolt Katalinnak, amikor gyermekeik megszülettek. György herceg érkezésekor egy gyűrűt kapott az újdonsült anyuka, csakúgy, mint évekkel később Lajos herceg születésekor. Sarolta hercegnőnél Vilmos egy fülbevalót adott a feleségének.

Összefoglalva tehát, Vilmos herceg igazán otthonosan mozog az ajándékozás és a meglepetések témakörében. Bár a saját bevallása szerint idáig neki is el kellett jutnia, és volt néhány emlékezetes baklövése is az elmúlt években.

Nemrég ismét felidézett egy történetet, melyet korábban már megosztott egy 2020-as interjújában. A sztoriban bevallotta, hogy mi volt a legrosszabb ajándék, amit valaha adott a feleségének. A Peter Crouch podcastjéban elhangzott vallomás így szólt:

„Egyszer vettem a feleségemnek egy távcsövet, és ezt soha nem hagyta, hogy elfelejtsem. Ez az udvarlás elején volt. Nem sült el jól. Őszintén szólva fogalmam sincs, miért vettem neki egy távcsövet, akkoriban jó ötletnek tűnt."

Forrás: Marie Claire