Chris Pine a Dungeons And Dragons: Betyárbecsület című filmjének Los Angeles-i premierjén a Regency Village Színházban 2023. március 26-án

Chris Pine reagált arra, benne lesz-e a Neveletlen hercegnő 3-ban

Azt már tudjuk, hogy Anne Hathaway visszatér a folytatásban, de vajon Chris Pine is látható lesz benne?


Chris Pine a 2004-es Neveletlen hercegnő 2. – Eljegyzés a kastélyban című filmben szerepelt, mint Lord Nicholas Devereaux, Mia Thermopolis hercegnő (Anne Hathaway) daliás szerelme.

A színészt a Today október 8-i adásában arról kérdezték, hogy részt vesz-e a franchise harmadik részében.

„Nem tudok semmit!”

– vágta rá, a műsorvezetők legnagyobb meglepetésére, akik azt állították, hogy Pine nélkül nem tudják megcsinálni a a film harmadik részét.

A színész a Walt Disney Company vezérigazgatójára utalva így válaszolt:

„Hívd a Disney-t! Hívd Bob Iger-t! ... A válasz az, hogy meg kell néznem. Nem tudok róla semmit. Szerintem fantasztikus.”

Nem ez az első alkalom, hogy Pine a közelmúltban nyilatkozott a Neveletlen hercegnő 3-ról. Májusban a színész az Entertainment Weeklynek azt mondta, hogy nyitott lenne arra, hogy újra eljátssza a szerepét a folytatásban és azt is elmondta, merre vinné tovább a történetet.

„Ha a helyemben lennék, akkor a helyszín... lenne egy időgépük, és visszamennének az 50-es évekbe, és olyan lenne, mint 1955 Rómában. Olyan lenne, mint egy Luca Guadagnino-film, [ha ő] rendezné a Princess Diaries 3-at. Na, ez a kicseszett király”

– mondta Pine.

A Disney múlt héten erősítette meg a hírt, hogy készül a Neveletlen hercegnő 3., melynek forgatás 2025-re van tervezve. A folytatást Adele Kim rendezi.

Anne Hathaway nem sokkal később megosztott egy mostanra vírusként terjedő Instagram-videót, amelyben megerősítette a filmben való részvételét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a többi szereplő, köztük Pine, Heather Matarazzo és Julie Andrews visszatér-e a folytatásban.