Vilmos herceg és gyerekeik

Imádni való fotót posztolt Vilmos herceg gyerekeiről

Ezzel a fotóval kívántak minden édesapának remek napot.


A walesi herceg irtó cuki közös fotókat posztolt apák napja alkalmából. A képet Millie Pilkington készítette az év elején. A felvételeken pedig láthatjuk, ahogy remekül szórakoznak György és Sarolta felnéz az apjukra, a kis Lajos pedig átkarolja Vilmos vállát.

A fotók a windsori birtokon készültek. A képekkel pedig a néhai II. Erzsébet királynő előtt is tisztelegtek, hiszen a walesi család azon a padon ült, amit az uralkodó 90. születésnapjára kapott ajándékba 2016-ban.

A családnál a kék volt a dress code. Míg Vilmos egy egyszerű világoskék gombos inget és nadrágot visel, addig György egy aranyos kockás inget és farmert párosít. Sarolta egy bájos százszorszépmintás ruhában pózolt, míg Lajosnak egy kényelmes kék pulóvert választottak.

Az apák napi képet néhány órával az idei Trooping the Colour után tették közzé, amely III. Károly király első hivatalos születésnapi ünnepsége volt. Vilmos pedig lóháton vett részt a felvonuláson.

Katalin erre az alkalomra egy gyönyörű, élénkzöld színű ruhakölteményt viselt, amely tisztelgés volt mind a néhai walesi hercegné, Diána, mind pedig új címei, köztük az ír gárda tiszteletbeli ezredesi posztja előtt.