Vilmos és Katalin

Katalin ezt a pajzán becenevet adta Vilmosnak

A walesi hercegi pár igyekszik a nyilvánosság előtt visszafogott maradni, de néha mégis előfordul, hogy elszólják magukat.


Vilmos hercegről köztudott, hogy Katalint drágámnak szólítja, felesége pedig többször nyilvánosan „babe"-nek hívja a férjét.

A The Sun szerint Katalin adott Vilmosnak egy különösen vicces – és kissé pajzán – becenevet: a hercegné Big Willynek hívja néha a férjét.

A lap emellett arról is beszámolt, hogy Katalin „Kopasznak" is szokta csúfolni a férfit.

Ez is érdekelhet: Így kényezteti Vilmos herceg Katalin hercegnét minden este

Vilmos hercegtől egyébként nem állnak távol a különböző becenevek, a királyi családon belül „Wombat"-ként hivatkoznak rá – ezt a becenevet Diána hercegnétől kapta.

Most sem tudok megszabadulni tőle. Kétéves koromban kezdődött. Ausztráliába mentünk a szüleinkkel, és ott volt egy wombat, tudod, az a helyi állat, szóval alapvetően csak emiatt hívtak így, nem azért, mert úgy nézek ki, vagy talán mégis

– mondta a herceg.

Az egyetemi barátai pedig „Steve"-ként hivatkoznak rá, mivel a St Andrew's-ban azért használta ezt a becenevet, hogy ne tűnjön ki a többiek közül.

Ez állítólag lehetővé tette Katalin számára, hogy az egyetemi barátaival „Steve"-vel való kapcsolatáról beszélgessen, és hogy közös ismerőseik probléma nélkül hivatkozhassanak „Steve és Kate kapcsolatára”. Így a gyanútlan embereknek eszébe sem jutott, hogy Vilmosról volt szó.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Getty Images