rosie huntington-whiteley

Rosie Huntington-Whiteley sminktrükkje a kiegyenlített arccsontokért

Legyünk őszinték: a bronzosító felvitele már önmagában egy művészet, ami néha még a tapasztalt sminkelők számára is kihívást tud jelenteni. Egy rossz mozdulat, és a fényesen csillogó arcbőr helyett egy narancssárga, csíkos masszával fedett képmás nézhet vissza rád a tükörből.A tökéletes ragyogás elérésében talán senkinek sincsen akkora tapasztalata, mint a modellből szépségguruvá avanzsálódott Rosie Huntington-Whiteley. Whiteley mestere a gyönyörű aranybarna tónusok felvitelének és a precíz, kiegyenlített arccsontok rajzolásának. Technikáit többéves modellkarrierje alatt, profi sminkesektől leste el, azóta pedig TikTokon osztja meg tudását a nagyvilággal.

Érdekes lehet számodra: Saját szépségmárkával jelentkezik Rosie Huntington-Whiteley

Rosie nemrégiben egy TikTok influenszer videójában tűnt fel, ahol megmutatta a felhasználónak, hogyan érdemes úgy felvinni a bronzosítót, hogy a legszebb eredményt kapja.

@kensnation

grwm with the most gorgeous Rosie Huntington-Whiteley using all @Rose Inc 🫶🏼 pt 1

Az exmodell elárulta, hogy első lépésként egy olyan krémalapú bronzosítót ajánlott felvinni az arcra, aminek szürkés, a csont színéhez hasonló árnyalata van. Erre azért van szükség, mert a hideg árnyalat utánozza az arccsont alatt megjelenő árnyék tónusát. Ezután már minden a technikán múlik. Rosie szerint érdemes az arc hátulján kezdeni a sminkelést, az ecsettel folyamatosan előre, az orrok felé haladva. Ez egy sűrűbb, teltebb színt fog eredményezni az arccsont legmagasabb pontján, amit az alatta lévő finom árnyék tökéletesen kiemel, megemelve ezzel az arc egészét.

Végül a sminkguru szerint a szemüregek környékére is a célszerű felvinni egy kis bronzosítót, melyeken ennek köszönhetően a szemszínhez hasonlító, „egészséges fáradtság” hatását keltő tónus jelenik meg.

Ez is tetszhet: Ezek a legjobb folyékony bronzosítók a napcsókolta hatásért

Nyitókép: GettyImages

Forrás: Glamour