Sarah Jessica Parker a Szex és New York forgatásán 2003. október 17. New Yorkban

Ez Carrie Bradshaw kortalan ragyogásának a titka

Sarah Jessica Parker sminkmestere felfedte a Carrie Bradshaw piperetáskájában lévő, top 1 sminkterméket.


A Szex és New York, valamint újabban az És egyszer csak... című sorozat rajongói tudják, hogy Carrie Bradshaw és barátnői nemcsak vicces randi sztorijaik miatt voltak érdekesek, hanem szinte mindig makulátlan kinézetük és ruháik is szemet gyönyörködtetőek voltak.

Nemrég a főszereplőt alakító Sarah Jessica Parker sminkmestere, Elaine Offers Woulard megosztott néhány terméket, amivel Carrie teljesen kortalan ragyogását elérhetjük.

Woulard egy, az És egyszer csak... 3. évadának jelenleg is zajló forgatásán készült posztban megmutatta, hogy a Merit Flush Balm pirosítójának Cheeky nevű árnyalatát használja a színésznőn már az első évad óta, hogy a karakterének azt a ragyogó, mégis természetes megjelenést adja, ami igazán megragadja a belső életörömét.

A krémes pirosítót könnyű, építhető formulája miatt sokan szeretik, mely a nyári szépségápolás elengedhetetlen kellékei közé tartozik. Nem meglepő, hogy a TikTok-on is nagy rajongótábora van.

@juliexwong unpaid honest review of @meritbeauty flush balm!!! All my SPF wearing hot girls, meet your summer bestie🤝 #meritminimalist #meritgiftedme #summermakeup #grwm #cleangirl ♬ original sound - Julie Wong

A zökkenőmentes felvitel és a gyönyörű, Nap csókolta szín mellett az egyik legjobb dolog a pirosítóban – melyet az ajkunkra is használhatunk, az, hogy tele van E-vitaminnal. Ez felvitel után kondicionálja a bőrt, így gyakorlatilag olyan, mintha bőrápolási-és sminktermék lenne egyben.

A márka szerint nem tartalmaz pattanásokat kiváltó összetevőket sem, ráadásul tanúsítottan cruelty free (nem tesztelték állatokon) és vegán.