Diána hercegné

Idén hódít a rövid frizura – inspirálódj Diána hercegnétől

Diána hercegné maga volt az erő, elegancia és kecsesség: nemcsak megjelenésével és tartásával, hanem azzal is, ahogyan másokkal bánt. Eleganciáját a mindig makulátlan frizurái ékesítették, melyek évtizedek óta meghatározzák a hajviseleti trendeket.


A néhai walesi hercegné frizurái finoman ugyan, de változtak a nyilvánosság előtt töltött évei alatt. Az azonban általánosságban elmondható, hogy mindig is rövid volt a hajviselete. Akár inspirációt keresel, akár csak nosztalgiázni volna kedved, mutatunk pár ikonikus hajtrendet Diána hercegnétől.

1. Nagy volumen

Diana walesi hercegn\u0151 1985. november 11-\u00e9nA klasszikus '90-es évekbeli manikűr, amit Diana hercegnő imádottFotó: John Shelley Collection/Avalon/Getty Images

Bár a gyöngyös tiara a hozzá passzoló fülbevalókkal elveszi a rivaldafényt, Diánának mégis sikerült a haját könnyedén beszédtémává tennie. Ez a gyönyörű, fényes hatású volumen tökéletesen elegánssá varázsol bármilyen rövid frizurát.

2. Hosszú pixie

Diána hercegné 19en.wikipedia.org

Ezt az egyszerű, fényes pixie frizurát Diána későbbi éveiben láthattuk sokat, mikor már csiszolt elegáns stílusán.

3. Rövid fürtök

Diana hercegn\u00e9 kar\u00e1csonykor piros kock\u00e1s ruh\u00e1ban \u00e1llGetty

Diána gyakran hordta begöndörítve dús, rövid fürtjeit, ami lehetővé tette, hogy a gyönyörű diadémjai tökéletesen üljenek rajta.

Nyitókép: Getty

(Glamour)