a Sárga kastély

Most akár te is beköltözhetsz Diána hercegné spanyol villájába

Ha már láttad A korona című sorozat legutóbbi és egyben utolsó évadát, akkor talán kiszúrtál egy lenyűgöző villát is a királyi család 90-es éveit megkeserítő drámai események között.


Az első epizódban, 11 perc és 45 másodperc után légi felvételen láthatjuk a meseszép sárga falú épületet, amely egy sziklán áll, kilátással az azúrkék vízre és a hullámok között kavargó motorcsónakra.

És bár a királyi család sorozatban ábrázolt életének kellékei nem állnak a nézők rendelkezésére, ez az idilli birtok kivételt képez − a Sárga kastélyt az Airbnb-n bárki kibérelheti.

az \u00e9trkez\u0151asztal a S\u00e1rga kast\u00e9lyban

Fotó: Airbnb

A spanyolországi Puerto d'Andratx közelében található birtok egykor Diána hercegnének adott otthont. Sőt, a hercegné élete során számos alkalommal meglátogatta Puerto d'Andratxot. A sorozatban bemutatott alkalom egy 1996-os látogatás során történt. A villa hegyekre és tengerre néző kilátással büszkélkedhet, és szárazföldön és tengeren egyaránt megközelíthető.

Az ingatlanban medence, pezsgőfürdő, kertek, egy exkluzív sziklabarlang, teraszok, szauna, hét hálószoba és rengeteg más luxus található. Mint minden, ami uralkodói színvonalat képvisel, az ingatlan bérlése is drága. Egyetlen éjszakáért a Sárga Kastélyban az Airbnb ügyfelei 3 619 fontot (1,5 millió forintot) fizetnek.

nappali a S\u00e1rga kast\u00e9lyban

Fotó: Airbnb

Mivel ez egy Airbnb Luxe ingatlan, lehetőség van reptéri transzferre, az otthon előzetes feltöltésére érkezés előtt, valamint a tartózkodás alatti takarítás megszervezésére is. Ez kétségkívül egy olyan szolgáltatás, amilyet a királyi család tagjai is kapnának.

A foglalásról és a villáról további részleteket az Airbnb oldalán tudhatsz meg.

Forrás: Thrillist

Nyitókép: Airbnb