Jennifer Aniston Rachel Green karakterében

Ezért volt 1994 minden idők legdivatosabb éve

Ha becsukjuk a szemünket és a 90-es évek divatjára gondolunk, akkor akaratlanul is valószínűleg egy 1994-es divatpillanat fog eszünkbe jutni. Egy gyilkos fekete ruha, bordó körmök, vagy a Rachel-frizura. Mutatjuk, mely pillanatok tették 1994-et a legdivatosabb évvé!


Elizabeth Hurley biztosítótűs ruhája

Elizabeth Hurley a Négy esküvő és egy temetés premierjére Hugh Grant oldalán ment el egy fekete Versace-ruhában, melyet túlméretezett arany biztosítótűk tartottak össze. 1994-ben hatalmas port kavart ez a ruha.

A Rachel-frizura

Jennifer Aniston 1994-es debütálása a Jóbarátokban hajforradalmat indított el. Onnantól kezdve a szalonokban mindenki Rachel-frizurát szeretett volna vágatni, mely lépcsőzetesre vágott fürtjeiről volt híres.

Diána hercegné "bosszú ruhája"

A néhai Diana hercegnő „bosszú ruháját” aznap viselte, amikor volt férje, Károly herceg bevallotta házasságon kívüli hűtlenségét. A fekete szaténruha később 74 000 dollárért kelt el egy árverésen.

A bordó lett az év színe

A pimasz és szexi rubinvörös körömlakk mindenhol jelen volt, hála Uma Thurmannak, aki 1994-ben a Ponyvaregény című filmben végig ezt az árnyalatot viselte körmein.


(InStyle)

Nyitókép: Getty