Jennifer Aniston

Jennifer Aniston elkötelezte magát a bob-vonalon, és milyen jól tette

Az évek során Jennifer Aniston haja önmagában is kultikus fogalom lett. Ugyanolyan megszállottjai lettünk anno a Rachel frizurának, mint a Jóbarátok történetének, és a haj még 27 évvel később is a '90-es évek popkulturális referenciája.


A különböző spin-offjai ugyanolyan nagy hype-ot keltettek − Jen barna hajától kezdve a hosszú tengerparti hullámokon át egészen az aranyszőke loboncig. De most Jennifer Aniston folyamatosan változó bobja az, amivel nem tudunk betelni.

A sztár még januárban debütált az évek óta legrövidebb frizurájával a Golden Globe 2024 vörös szőnyegén, a haját a kulcscsontjáig vágva. Aztán a People's Choice Awards-on február közepén nagy feltűnést keltett a „bolyhos lob”-nak nevezett frizurájával, amely technikailag egy hosszú bob, szellemrétegekkel, hogy bőséges volument biztosítson.

Aztán június 2-án, a TheMorning Show című drámájának Emmy FYC eseményére Jen egy rövidebb, homokszőke árnyalatú bobban érkezett a Los Angeles-i Paramount stúdióba. Oldalra vágott frizurát viselt, a vágott végeket az egyik oldalon aláhajtva, a másikon pedig lazán kifelé fésülve, és hirtelen ő lett a nyár legkívánatosabb, legkevésbé karbantartást igénylő frizurájának poszterlánya. A megjelenést egy ugyancsak visszafogott, virágos nyári ruhával párosította a Reformationtól.

Ezután jött a Hollywood Reporter színésznői kerekasztal-beszélgetése Santa Monicában, amelyen olyan A-listás színészek vettek részt, mint Naomi Watts, Nicole Kidman, Jodie Foster, Brie Larson, Sofia Vergara és Anna Sawai. Itt Jen fehér mellényt és nagy arany karika fülbevalót viselt, és egy újabb változatát mutatta be vállat érő, oldalra vágott stílusának − ezúttal egy kifinomultabb, kifésült bobot, ahol a hajat kivasalták, a végeket felfelé fésülték, és a hajszálakat megszelídítették.

Haja aranyszőke árnyalata (a szőke és a barna közötti árnyalat) illett füstös szemének hűvösebb palettájához, és a barackszínű rúzsának fémes csillogásához.

Nicole-lal beszélgetett, aki a videóban kitér Jen „hatalmas karrierjére”, és arra, hogyan tartotta fenn azt, Jen szerényen azt mondja: „Nem tudom, hogyan”. Azt is bevallja, hogy a színészkollégák társaságában elérzékenyül: „Elkezdek sírni. Még mindig itt vagyok, még mindig itt vagyunk”.

Ennek mi is nagyon örülünk, Jen!

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Shutterstock