Jennifer Aniston

Jennifer Aniston visszatért a Rachel-hajhoz, és jobban áll neki, mint valaha

A 2024-es Golden Globe-gálán a Jóbarátok színésznője, Jennifer Aniston új hajjal debütált, vagyis inkább visszatért egy régi frizurájához.


Aniston világosbarna fürtjei − amelyek egykor a válla fölé értek − most a kulcscsontját súrolták. A haját mély oldalválasztékkal, Rachel Green stílusban viselte. Anno a „Rachel"-nek elnevezett frizurája egy apróbb, tollas fazon volt, most kevesebb réteggel modernizálta a régi haját, így elegánsabb stílust elérve.

A díjátadón Aniston egy klasszikus, testhezálló fekete Dolce and Gabbana ruhát viselt, szoknyáján gyöngyös, fodros mintázattal. Minimál sminkkel, és gyémánt fülbevalóval adott megjelenéséhez egy kis csillogást.

Aniston loboncos frizurája a Jóbarátok című sorozatban vált híressé, és a rajongók méltán nevezték el az ikonikus frizurát „Rachel"-nek.

Annak ellenére, hogy a Golden Globe-ra visszahozta a frizurát, a színésznő 2011-ben az Allure-nak elárulta, hogy nem igazán rajong a frizuráért, és a „Rachel-trendnek sem örül.

Jennifer Aniston

Fotó: Getty Images

Chris McMillan fodrász volt a létezésem átka, mert ő indította el azt az átkozott Rachelt, ami nem lett a legjobb megjelenésem. Hogy is mondjam? Szerintem ez volt a legrondább frizura, amit valaha láttam

− mondta.

2013-ban McMillan és Aniston leült a Marie Claire-rel, hogy beszélgessenek a hajról.

A Rachel szörnyű volt!

− kiáltott fel Aniston.

Tudom, hogy ez volt Jen legkevésbé kedvelt frizurája, mert minden alkalommal hallok róla, amikor a haját formázom

− tette hozzá McMillan.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images