Jennifer Aniston

Jennifer Anistont támadják, mert nem kért intimitás-koordinátort egyik szexjelenetéhez

Jennifer Aniston visszatetszést váltott ki, amiért visszautasította az intimitás-koordinátor igénybevételét a Jon Hammel közös szexjelenetéhez a Morning Show-ban.


A színészek az AppleTV+ sorozat harmadik évadának egyik epizódjában hancúroznak a lepedő alatt. A Variety-nek adott interjújában az 54 éves Jennifer elárulta, hogy őt és az 52 éves Jont megkérdezték, hogy szeretnének-e intimitás-koordinátorral dolgozni a jelenethez, de ő elutasította a javaslatot, mondván, hogy ő „a régi iskolából való".

A megjegyzése azonban hangos visszhangot váltott ki a közösségi médiában, sokan úgy érezték, hogy ez „borzasztó" és a színésznő „a múltban él".

Az emberek az X/Twitteren fakadtak ki:

Szerintem tényleg úgy él a múltban, mintha az jobb lett volna, mindig arról beszél, hogy régen milyenek voltak a dolgok.

Egy másik felhasználó így nyilatkozott:

Megint egy Jennifer Aniston történet, mai full cringe. Miért van az, hogy minden interjúja olyan, mintha »egy öregember sopánkodna«?

Mások azonban megvédték Jennifert, és azt mondták, hogy teljesen jogosan nem akar intimitás-koordinátorral dolgozni, ami csak az utóbbi években vált általánossá a film- és tévéiparban.

Jennifer az interjúban azt mondta:

Megkérdezték tőlünk, hogy akarunk-e intimitás-koordinátort. Én a régi időkből származom, úgyhogy megkérdeztem, ez mit jelent. Azt mondták, hogy közben »valaki megkérdezi, hogy jól vagy-e«, én pedig erre azt mondtam: »Kérem, ez már így is elég kínos! Mi már rutinosak vagyunk, ezt is ki tudjuk találni«

A sorozatban Alex Levy híradós műsorvezetőt alakítja, míg Jon Paul Marksot, a tech-milliárdost játssza. Az általuk játszott pikáns jelenetben a két színész teljesen meztelenre vetkőzik, és Jennifer ugyanolyan szenzációsan néz ki, mint első meztelen jelenetében a 2006-os Szakíts, ha bírsz-ban.

A színésznő nemrég egy interjúban elárulta, hogyan marad ilyen lenyűgöző formában:

Sok vizet iszom, naponta megmozgatom a testem, igyekszem teljes értékű, friss ételeket enni, és annyit alszom, amennyit csak tudok. Ez utóbbi kihívás számomra, de nagyon fontos. Érzem, ha nem pihenek eleget. Mindezek mellett igyekszem nagyon odafigyelni arra, hogy mit engedek be a fejembe. Úgy gondolom, elengedhetetlen, hogy kikapcsoljuk a zajt.

Jennifer hozzátette, hogy a Pvolve-ot használja az edzéseihez:

Minden edzésről úgy távozom, hogy energikusnak és erősnek érzem magam, de nem vagyok kimerült. Bármilyen fittségi szinten is vagy, ez egy olyan edzés, ahol valóban ott kezdheted, ahol éppen vagy.

Forrás: Daily Mail

Nyitókép: Getty Images