Jennifer Garner

Jennifer Garner ezt a bőrápoló összetevőt sosem hagyja ki a rutinjából

Jennifer Garner az életünk része, amióta az eszünket tudjuk. Bármibe kezd is, sugárzik természetes bája.


A PureWow beszélgetett Garnernel nemrég, és az interjúból többek között az is kiderült, hogy milyen arcápolóra esküszik a színésznő, és mit mondana fiatalabb önmagának.

Garner leszögezte, hogy legalapvetőbb arcápolási rutinjai közé tartozik, hogy minden nap használ fényvédőt, és minden este megmossa az arcát. Továbbá minden második este retinolt használ a bőrsejtek regenerálására, és olyan hidratálót, amelyben hialuronsav van, így hidratáltabbnak tűnik ébredéskor.

Vigyáznod kell arra, amid van, és tudnod kell, hogy idővel változhat, mire van szükséged. Nemrég tanultam meg, hogy mindannyiunk bőrében természetes módon van hialuronsav, ami a kor előrehaladtával csökken

− árulta el.

Hozzátette, hogy mióta belépett a 40-es éveibe, folyamatosan úgy érezte, hogy a bőre még szomjas. Ezért elkezdett erősebb hidratáló krémeket használni, de valójában nem erre lett volna szüksége, hanem valamire ami pótolja a hiányzó hialuronsavat. Így jutott a Neutrogena Hydro Boost Water Cream krémjéhez, amit azóta is imád.

A színésznő azt is elárulta, hogy főiskolás korában színházról színházra jártam a kis sminkpalettájával. Az úgynevezett „palacsintasminket” még fiatalon kezdte használni a balettelőadásokon, és vagy 15 éven keresztül ragaszkodott hozzá, pedig egyáltalán nem illett a bőrszínéhez.

Fiatalabb koromban sosem voltam ügyes a sminkelésben, de mostanra egyre jobban érzem magam a szépségápolásban

− mondta. Garner nem sminkel a hétköznapokban, hiába fényképezik le állandóan, hiszen, ahogy ő mondja, „nem is lenne rá ideje”.

A színésznőt megkérdezték arról is, mit üzenne a 30-as éveiben járó önmagának. Ő pedig egyből rávágta, hogy azt, hogy ne görcsöljön, „az utazásnak nem kell tökéletesnek lennie, és nem is lesz az”.

És hogy mit tervez még Garner az év végére? Semmi nagy projekt. Elmondása szerint az év utolsó napjaiban egyszerűen csak minőségi időt szeretne tölteni a barátai társaságában. Mi pedig drukkolunk neki, hogy ez sikerüljön!

Nyitókép: Getty Images