Katalin hercegné

Ezek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái 2022-ben

Katalin hercegné öltözködési stílusa világszinten ismert. A rajongók azonnal elkapkodják azokat a darabokat, melyeket korábban a királyi személyen láttak. Bár szinte lehetetlen legjobbat választani közülük, egy kutatás során mégis megkeresték, mely ruhái tetszettek legjobban az embereknek 2022-ben.


A kutatás eredményeit Karen Millen a Google Trends idei mérései alapján állította össze, így egy hiteles képet kapott arról, mely öltözékekre kerestek rá legtöbbet az emberek. A 2022-es évben számos ikonikus ruhadarabot láthattunk a walesi hercegnén, de melyik lehetett a legnépszerűbb?

Millen szóvivője így nyilatkozott a témáról:

„Amióta bekerült a királyi családba, Kate Middleton hatalmas benyomást tett a divatszakmára, jól ismert időtlen stílusáról és kifinomult öltözékeiről. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy Katalin képes inspirálni a divatválasztásokat országszerte, a brit közönség pedig siet, hogy inspirációt merítsen az ő ízléses ruhatárából.”
Katalin hercegn\u00e9 gyermekeivel II. Erzs\u00e9bet kir\u00e1lyn\u0151 temet\u00e9s\u00e9n

Fotó: Getty

A végeredmény szerint Katalin hercegné legnépszerűbb idei megjelenése az a fekete Alexander McQueen kabátruha volt, melyet a néhai II. Erzsébet királynő temetésén viselt. A szettet egy szintén sötét árnyalatú fátyolos kalappal társította, valamint mély jelentéssel bíró ékszerekkel.

A kiegészítőkkel kapcsolatban egy korábbi cikkünkben lehet bővebben olvasni. Nem csak Vilmos herceg felesége, hanem Meghan Markle is odafigyelt a részletekre.

Ez az összeállítás 233 százalékkal emelte meg az átlag keresésszámot, amikor a rajongók a „Kate Middleton ruha" címszavakat gépelték be a keresőbe. A második helyezett az a virágos ruhaköltemény lett, melyet a belize-i látogatása során hordott. Ebben az esetben 203 százalékos növekedést lehetett mérni az átlaghoz képest.

A listában helyet kapott még — a Marie Claire cikkében leírtak alapján — egy Stella McCartney, valamint egy Jenny Packham márkájú öltözék is. Utóbbit a hercegné akkor vette fel, amikor férjével, valamint Harry herceggel és Markle-el a windsori kastély körül sétáltak az uralkodónő halála után.

Katalin hercegné ruhatárában számos olyan darab is fellelhető, melyeket többször is láthatott már a nagyközönség. Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, milyen módokan törekszik a fenntartható divat népszerűsítésére. Kapcsolódó írásunkat ittlehet elolvasni.

Nyitókép: Getty