milkshake körmök egy tejet ivó lány körmein

A milkshake körmök feldobják a hangulatod a komor téli napokon

Valószínűleg azzal már nem mondunk újdonságot, hogy a tejes manikűr az idei év egyik legnagyobb manikűr trendje. Most még eggyel tovább megyünk: jelenleg a milkshake körmökkel van tele az internet.


Na de mi a különbség? A milkshake körmök egy plusz lépcsőfokot jelentenek a tejes manikűrökhöz képest, mivel jobban fednek, intenzívebbek és színesebbek − mint egy sűrű és szuper krémes turmix.

​Mik azok a milkshake körmök?

A milkshake körmök a tejes körmök színes változata. Míg az utóbbiak mindig fehérek, a milkshake körmök mindenféle színben pompáznak. Természetesen az áfonyás kék, az epres rózsaszín, a vaníliás sárga és így tovább − csak meg kell találnod a neked tetszőt.

A milkshake körmöknél a színnek minél világosabbnak és fehéresebbnek kell lennie, hiszen a tejfehérség a körömtrend fő eleme. Ezen felül lehet matt, fedőlakkos vagy félig átlátszó. A szín a tejes édességre emlékeztető krémes árnyalat, de érdemes fedőlakkot is használni a végső csillogás érdekében.

Lehet, hogy a tejes körmök koncepciója kissé zavarónak tűnik a hideg évszakban, amikor általában sötét lakkokat, például pirosat vagy feketét használunk − de pontosan ezért szeretjük ezt a trendet. A milkshake körmök a tökéletes módja annak, hogy ellensúlyozzuk a borús évszakot, és jó hangulatba hozzunk. Ráadásul ezek a hűvös, krémes árnyalatok technikailag alapból „jegesek", ha belegondolsz.

Szeretnéd kipróbálni a trendet? Összegyűjtöttük neked a legjobb inspirációkat.