egy nő befogja a szemét, körmei fehérek és színesek

Így manifesztáld a 2024-es céljaidat a körömszíned segítségével

Kíváncsi vagy, hogyan manifesztálhatod a jövődet még sikeresebben? Talán érdemes kicsit változtatnod a körömlakkjaid színén.A színmágia szerint minden egyes árnyalatnak más-más spirituális jelentése van, és ezért segíthet abban, hogy az ujjbegyeidről vizualizáld és manifesztáld a jövődet. Cikkünk végén külön-külön is bemutatjuk az egyes színek hatásait.

Mi az a manifesztáció?

A manifesztáció az a tevékenység, amikor vizualizáljuk azt, amit szeretnénk, hogy a való életben megtörténjen, például, hogy bekerüljünk álmaink egyetemi képzésére, magasabb fizetést érjünk el, vagy találkozzunk a lelki társunkkal (páldául Megan Fox állítólag ragaszkodik hozzá, hogy ő manifesztálta a vőlegényét). Ha az ideális jövőt valóságosnak képzeled el, a céljaidat elérhetőbbnek érzed, ami arra ösztönöz, hogy cselekedj a megvalósításuk érdekében.

​Hogyan kapcsolódik a szín a manifesztációhoz?

Minden szín olyan rezgési energiát hordoz, amely erősítheti a szándékainkat. Ha tudatosan használjuk a színeket, manifesztálhatjuk a vágyainkat, megváltoztathatjuk az érzéseinket és megváltoztathatjuk az energiát magunk körül. Mindannyian kapcsolódunk a színekhez; tudjuk, mely színeket éljük, és melyeket taszítjuk. Ez tükrözi azt az energiát, amivel dolgozunk, és amire szükségünk van ahhoz, hogy kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat.

A körmök bizonyos színekre festése segít abban, hogy hasznosítani tudd ezt az energiát − függetlenül attól, hogy hiszel-e egyáltalán a manifesztációban vagy sem.

Hogyan használd a körömlakkokat?

A körömfestés a színmágia egyik ága, amely abból áll, hogy különböző színeket viselünk, hogy bizonyos energiákat behívjunk velük.

A körmök sárga színűre festése például optimizmust hoz, a türkiz pedig kiegyensúlyozó és gyógyító hatású. Mivel a nap folyamán állandóan látjuk a kezünket, a körmeink emlékeztetnek a saját erőnkre. Csak arra ügyelj, hogy festés közben tényleg képzeld el a szándékaidat.

​Mi az egyes színek jelentése?

Emelést szeretnél a munkahelyeden? Fesd pirosra a körmeidet, hogy magabiztosabbá válj, amikor előléptetést kérsz a főnöködtől. Úgy érzed, hogy nincs kapcsolatod az intuícióddal? Fesd a körmeidet levendulára, hogy bízz a belső bölcsességedben. Ha közeleg az állásinterjú, viselj narancssárgát, ami a kreativitás színe.

Ha az új évre szeretnél jót manifesztálni, arany vagy ezüst színű körömfestést válassz: ez jólétet és az önbizalmat hoz.

​A körömlakkok színének jelentése

Piros: A vörös a kreativitást és az erőt jelképezi.

Narancs: A narancssárga megnyilvánulást és örömöt manifesztál.

Sárga: A sárga a boldogságot és a bátorságot szimbolizálja.

Kék: A kék a szabadságot és a képzeletet sugallja.

Zöld: A zöld a növekedést és az újjászületést közvetíti.

Lila: A lila a bölcsességet és a függetlenséget jelképezi.

Szürke: A szürke az egyensúlyt és a békét jelképezi.

Rózsaszín: A rózsaszín a romantikát és a szerelmet testesíti meg.

Korall: A korall szenvedélyt és optimizmust sugall.

Arany: Az arany a sikert és a nagylelkűséget testesíti meg.

Fehér: A fehér a nyitottságot és a tisztaságot sugallja.

Fekete: A fekete védelmet és eleganciát fejez ki.


Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock