Károly király és Kamilla királyné a koronázás után az erkélyen integet a népnek

A koronázási hétvége legjobb megjelenései, amiket látnod kell

Hétvégén, május 6-án a brit királyi család ismét történelmet írt: megkoronázták Károly királyt. A koronázási eseményen a világ legdivatosabbnak mondható hírességei, államfői és királyi család tagjai vettek részt a Westminster apátságban. A történelmi szertartásnak több mint 2000 vendég volt szemtanúja.


Bár a vendégek hatalmas díszbe öltözve érkeztek, arra kérték őket, hogy az alkalomnak megfelelően, de modernebb öltözékbe érkezzenek, szakítva ezzel a királyi hagyományokkal, melyeket úgy tűnik egyre inkább modernizálni szeretnék.

Lássuk a legdivatosabb megjelenéseket a történelmi eseményen!

Katalin hercegné

A koronázási hétvége számos eseménnyel járt, köztük egy koncerttel is, amin a walesi hercegné egy piros Alexander McQueen kosztümöt viselt, lágy hullámos frizurával.

Katy Perry

Az egyik sztárfellépő a koronázási koncerten Kary Perry volt, aki egy fémes hatású arany színű báli ruhában lépett a színpadra, hozzá illő hosszú kesztyűvel és elegáns frizurával.

Tiwa Savage

Tiwa Savage énekesnő szintén fellépett a koncerten egy elegáns, csillogó, nyitott vállú zöld ruhában.

Letícia spanyol királyné

Letícia spanyol királyné egy rózsaszín, kétrészes kosztümruhát viselt, színben hozzá passzoló hálós kalappal.

Pippa Middleton, Katalin hercegné húga hasonló stílusban jelent meg, mint azt nővérétől megszoktuk. Pippa egy halványsárga árnyalatú elegáns kosztümruhát viselt.

Katalin hercegné

Bár cikkünk elején már bemutattuk a walesi hercegné megjelenését a koronázási koncerten, magán a történelmi eseményen egészen más volt a megjelenése. Május hatodikán Katalin hercegné királyi palástot és egy mélykék, skarlátvörössel szegélyezett királyi viktoriánus rendi köpenyt viselt Alexander McQueen hímzett selyemruháján. Tiara helyett pedig egy gyémánt berakásos fejdíszt viselt. A szemfülesek pedig észrevették, hogy néhai anyósa, Diana hercegné egyik fülbevalóját is felvette, ezzel tisztelegve emléke előtt.

Nyitókép: Instagram

(Glamour)