Hosszú, barna hajú nő rózsaszínű háttér előtt

Ne keresd tovább az idei nyár frizuratrendjét, ez az!

A Kitty Cut után itt a legújabb frizuratrend.

Ha megnézzük a hírességeket, például Jennifer Lopezt vagy Sydney Sweeney-t, az új, róluk készült fotókon többször is sima, nedves frizurát viselnek. Ez az egyszerre könnyedén vagány és kifinomult haj a Hydro Bob.

Alapvetően egy hátracsúsztatott, enyhén nedves, állig érő bobról van szó, mely a kifutókon látható nedves fazon lágyabb változata. Ez a stílus definíciót ad a fürtöknek, és kiemeli a természetes textúrát, miközben hihetetlenül praktikus és könnyen formázható otthon is.

A bob frizurák már jó ideje trendik, így nem meglepő, hogy újabb változata jelent meg. A Hydro Bob először a párizsi divathéten jelent meg, számos modell ilyen hajat viselt a kifutókon. A frizura az elmúlt néhány hónapban a hírességek között is népszerűvé vált, már említett Jennifer Lopez és Sydney Sweeney mellett America Ferrera és Florence Pugh is a trendi frizura valamelyik változatát viselte egy-egy nyilvános eseményen.

Elkészítés

A Hydro Bob elkészítése viszonylag egyszerű:

1. Mossunk hajat hidratáló samponnal és kondicionálóval.

2. Miután leöblítettük, válasszuk szakaszokra a hajunkat, majd használjunk simító krémet (vagy hajszérumot) az egész hajunkon végig. A termékeket szakaszonként dolgozzuk be, ezért fontos több részre osztani a hajunkat.

3. Vigyünk fel egy fényes olajat az extra csillogásért.

4. Hagyjuk megszáradni a hajunkat vagy használjunk hajszárítót. A simább megjelenés érdekében befejezésül használjunk hajvasalót minden egyes szakaszon.

(Purewow)

Nyitókép: Shutterstock