Louis Vuitton Tambour

A Louis Vuitton forradalmasítja egyik legnépszerűbb óráját

A Louis Vuitton piacra dobta legújabb termékét: most a Tambour új formában jelenik meg.Valójában a teljes órakínálat átalakításon megy keresztül, a francia luxusmárka a meglévő termékkínálatának 80% -át levágja, hogy a hamarosan megjelenő termékek felértékelésére összpontosíthasson.

Az egyik ilyen ígéretes termék a Tambour, amelyet most újragondoltak: olyan lett, mint egy sportóra integrált karkötővel. Az egyetlen dolog, ami közel két évtized alatt változatlan maradt, az a hárommutatós kialakítás.

Ez nem a piac számára jelent forradalmat, hanem számunkra, mert egy új árszintet jelent. A márka léptékében ez egy kis kockázat, de a Louis Vuitton órák számára radikális változás

− osztotta meg Jean Arnault, a Louis Vuitton órákért felelős igazgatója.

A 4000 eurós (1,5 millió forint) átlagárról egy csapásra a 20 ezer eurótól (7,5 millió forint) felfelé terjedő árkategóriába lépni merész szerencsejáték, és sok ismeretlennel jár ez a lépés. Az új és továbbfejlesztett LV 40 mm-es Tambour egy karcsú, 8,3 mm-es tokmérettel büszkélkedhet, így ez a vastagság az USP-je. A Tambour Steel kék vagy szürke tárcsával, arab számokkal és hat óránál elhelyezett kis másodperckijelzővel is bír. A beépített acél szíj elegáns megjelenést kölcsönöz neki.

Az órát az LFT023 kaliberű automata szerkezet hajtja, amely 22 karátos rózsaarany mikrorotorral, 31 ékkővel és körülbelül 50 óra járástartalékkal rendelkezik. Az LV a több mint 100 órából álló listáját mindössze 20 aktív referenciára csökkenti.

Nem az a célunk, hogy mindenki csuklójára kerüljön egy óra. Hanem az, hogy a történelmi gyűjtőink, a márka szerelmesei felismerhessék magukat egy csúcskategóriás óraműben

− tette hozzá Arnault.

Nyitókép: Getty Images