Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle ezért nem visel a királynőre emlékeztető ékszereket​

Meghan Markle előszeretettel hord többletjelenéssel bíró kiegészítőket, viszont mindössze egyszer vett fel olyan ékszert, amely a királynőre utalt, ez pedig még jóval a családon belüli problémáik előtt volt. Ennek nagyon meglepő oka van, melyet kívülálló szemmel nem sokan vehettek észre.

A sussexi hercegné viselt már a gyermekeire utaló nyakláncokat, a családi hagyományait felelevenítő kiegészítőket, valamint olyan pillangós fülbevalókat is, melyeket egykoron Diana hordott az ausztráliai körútján.

A királyi család többi női tagjától sem állnak messze a sokat jelentő darabok, például Kate Middleton és Erzsébet királynő is előszeretettel visel gyöngyből készült karkötőket vagy nyakláncokat. Ilyen stílust Harry herceg feleségén csupán egyszer lehetett látni, amikor a házasságukat követő első, önálló megbízatásán vett részt.

Ez az esemény még jóval a költözésük és visszalépésük előtt volt, melyeket heves viták követtek. A feszültség még mindig érezhető a családtagok között, de vajon mi lehet az oka, hogy Markle nem csatlakozik a többi hölgyhöz ebben a hagyományban?

„Amennyire én tudom, az egyetlen gyöngyékszer, amit Meghan Markle viselt, egy pár gyémánt és gyöngy fülbevaló, amit a királynő ajándékozott neki az első szóló találkozójára. Ez nem meglepő, hiszen Meghan nagy támogatója a fiatal, amerikai és kanadai tervezőknek, akiknek stílusa inkább a nagy, színes drágakövek felé mutat"

— olvashatjuk egy királyi szakértő szavait a Marie Claire írásában.


Nyitókép: Instagram/meghanmarkle_official