menyasszony belekarol a vőlegénybe a parton

5 menyasszonyi ruha trend, ami meghatározza az idei évet

A New York-i menyasszonyi ruha bemutatók, a hírességek esküvői (például Sofia Richie) és a 2024 tavasz/nyári kifutók gyors átvizsgálása során sikerült leszűrni, hogy merre tartanak az idei trendek. Bár a leendő menyasszonyok minden eddiginél merészebbek, ha a színekkel, formákkal és szegélyekkel való kísérletezésről van szó, az időtlen vonzerő még mindig alapvető követelmény a nagy napon.


Gondoljunk csak a Bianca Jagger-szerű, flitterekkel borított overallokra vagy a királyi családhoz méltó, légies sifonból készült köpenyekre. Néhol nosztalgikus, de modern vonzerővel, az idei stílusok egy kicsit felnőttesebbnek tűnnek, mint a tavalyiak (beleértve az esküvői sminket és az esküvői parfümöt is). De ne aggódjatok, a feedjeinket elárasztó masnik, miniruhák és kiegészítők sem tűnnek el. Az alábbiakban bemutatunk néhányat az idei év legjobb menyasszonyi trendjeiből.

Minden, ami fodor

menyasszonyi ruha

Fotó: NET-A-PORTER

Ha szeretnéd, hogy az oltár felé siklás közben suhogjon a ruhád, válassz fodros, kaszkádszerű ruhát. Ebben a szezonban láttuk, hogy a márkák a különböző arányokkal és az elhelyezéssel játszanak, hogy elegáns darabokat hozzanak létre. Ne légy szégyenlős − válaszd az XXL réteges fodrokat, amelyekkel egyből a figyelem középpontjába kerülsz.

Köpenyruhák

menyasszonyi ruha

Fotó: THE OWN STUDIO

A köpenyruhák a legtöbb emberen remekül állnak, és az olyan márkák, mint az Alberta Ferretti, a Jacquemus és a Stella McCartney olyan ruhákat készítettek élénk, merész színekben, puha krepp és szőtt anyagból, amelyek egyre népszerűbbek. A köpeny ma már domináns választás a modern menyasszonyok körében, akik a fátylat szeretnék elhagyni.

Virágok

menyasszonyi ruha

Fotó: NET-A-PORTER

Virágok az esküvői ruhán? Nem annyira újszerű. De a legújabb ruhák 3 dimenziós bimbói talán mégis. Szoborszerű rózsákról beszélünk, amelyek a csípőre vannak formázva, mint egy krémszínű Valentino ruhán.

Fancy nadrágok

menyasszonyi ruha

Fotó: NET-A-PORTER

Az esküvő során a menyasszonyok általában szeretnék, ha személyes stílusuk különböző oldalait fejezhetnék ki, és ez az öltözékválasztásban is tükröződne. A nadrágos ruhák szuper népszerűek, különösen azon menyasszonyok körében, akik szeretik a szuper elegáns Bianca Jagger megjelenést. Az egykor a polgári esküvőkre fenntartott visszafogott menyasszonyi megjelenés az overáll mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A divatos nadrágok ugyanolyan csillogást és kényelmet nyújtanak, mint amilyen elegánsan kényelmesek.

Átlátszó ruhák

menyasszonyi ruha

Fotó: Halfpenny London

Ma a menyasszonyok a kukucskálós hatást keresik, amely ahelyett, hogy még több bőrt mutatna, inkább egy kis tündérszerűséggel gazdagítja a ruhát. A puszta overlayeket azért szeretjük, mert bár nagyon egyedien néznek ki, az esküvő után is viselhetők.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Shutterstock