Jessica Chastain a 2022-es Oscar-díjátadón

Ez a legszerencsésebb ruhaszín az Oscar-díjátadón — így tudhatod, ki nyer

Nemsokára elérkezik a várva várt Oscar-díjátadó, mi pedig már alig várjuk, hogy megtudjuk, kik nyerik el az aranyszobrokat. Az utóbbi évek nyerteseit megfigyelve néhány ember megnézte, melyik ruhaszín a legszerencsésebb a gála történelmében. Ezt az árnyalatot figyeld idén a jelölteken!


Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, mekkora munka előzi meg az Oscar-díjátadó estélyét. A sztároknak ki kell választaniuk a tökéletes csapatot, amiben stylistok, öltöztetők, fotósok és ékszerészek is vannak. Természetesen főpróbákon is részt vesznek a színészek, hogy biztosan minden tökéletes legyen az öltözékkel kapcsolatban.

Minden idők legdrágább Oscar-ruhájával is foglalkoztunk már, melyet hihetetlen összegért cserébe vehetett fel a vállalkozókedvű színésznő. Kapcsolódó írásunkból megtudhatod, ki ölthette magára a nevezetes viseletet és hogy milyen jól állt rajta.

Az utóbbi 40 év legjobb női főszereplő és legjobb női mellékszereplő kategóriák nyertesit megfigyelve a Marie Claire cikkében meghatározták, melyik számít a legszerencsésebb ruhaszínnek a díjátadón. Csak hogy néhány nevet említsünk, többek között Emma Stone is ilyen estélyiben győzedelmeskedett 2017-ben, Liza Minellire 1973-ban, Hillary Swankre pedig 2000-ben.

Ez a szín nem más, mint sárga. Van abban valami csodás összhang, hogy az Oscar-aranyszobrok árnyalatát viseli a legtöbb női győztes. Vajon idén is feltűnik valaki ilyen színben? A győztesek sorába ismét bekerülhet egy ilyen megjelenés?

Mindezt hétfőn hajnalban megtudhatjuk. Az idei esemény is számos izgalmat tartogat a nézők számára. Íme minden, amit eddig tudni lehet a 2023-as Oscarról?

Nyitókép: Getty