​Beaufort & Blake rózsaszín csíkos rögbi póló

Felejtsd el a focit, a rögbipóló most a sportos stílus alapdarabja

Egy biztos, a sportos divat korszakát éljük. Először a tenniscore vette át a hatalmat, és mindannyian a legjobb wimbledoni fehér ruháinkat viseltük, aztán az Európa-bajnokság miatt a legaranyosabb vintage focimezekre vadásztunk, most pedig a stílus új hulláma van terítéken: itt az ideje, hogy a beszerezz egy rögbipólót is!


A rögbipóló az 1800-as években a rögbi ligák egyenruhájaként született, és leginkább a kontrasztos, általában fehér gallérjáról és vaskos színes csíkjairól ismert. Az idei szezonban azonban már a pályán kívülre is eljutott, és a nyári ruhatárunk legcsinosabb darabjává vált.

A Dries Van Noten 2024-es tavaszi/nyári kollekciójában a rögbi csíkok nemcsak az ingeken, hanem a nadrágokon és ruhákon is megjelentek, míg a DSquared2-nél a hagyományos, lötyögős, túlméretezett formájú ingeknél klasszikusabb stílust öltöttek.

És bár a kifutók tökéletes kiindulópontot biztosítottak, az influencerek a szerény ruhadarabot valami friss és érdekes dologgá alakították át. Nézd meg Grece Ghanem rögbipóló és bermuda rövidnadrág párosítását, vagy Kajsa Ellen érdekes esztétikai mixét, aki a sportos stílust virágos midi szoknyával kombinálta.

A rögbi egész évben trendi lesz, ezért mutatunk pár remek alternatívát a ruhadarab beszerzésére.

​Whistles csíkos rögbipóló

Fotó: Whistles

Íme egy emelkedett, modern sziluett. A karamellás tónusok elegáns hatást keltenek, míg a bordázott ujjak érdekes illeszkedést biztosítanak.

​Mango csíkos pamut pólóing

Asos r\u00f6gbi p\u00f3l\u00f3

Fotó: ASOS

Ez a csíkos póló már elfogyott a Mangónál, de az ASOS-nál találtunk még egy teljes készletet belőle.

Guest in Residence rögbi csíkos kasmír pulóver

Guest in Residence r\u00f6gbi p\u00f3l\u00f3

Fotó: GUEST IN RESIDENCE

A Gigi Hadid által alapított Guest in Residence kiváló minőségű kasmírt használ minden dizájnjához, hogy darabjai évekig megállják a helyüket a szekrényedben.

​Ralph Lauren csíkos, rövidített Jersey rögbipóló

Ralph Lauren r\u00f6gbi p\u00f3l\u00f3

Fotó: Ralph Lauren

A Ralph Lauren csíkos stílusú, kissé rövidebb hosszal tervezett, modern darabja a klasszikus rögbipóló friss változatát kínálja.

​Beaufort & Blake freesia rózsaszín csíkos rögbipóló

\u200bBeaufort & Blake r\u00f3zsasz\u00edn cs\u00edkos r\u00f6gbi p\u00f3l\u00f3

Fotó: Beaufort & Blake

A rögbipólókon általában érdekes színkombinációkkal élnek, és ez a pasztellszínű stílus egy finomabb, de nem kevésbé feltűnő megoldást kínál.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Beaufort & Blake