Sydney Sweeney

Sydney Sweeney megmutatta nekünk a legfrissebb utcai stílust: az építőmunkás core-t

Úgy tűnik, hogy a Met-gála után sem lett elege Sydney Sweeney-nek a divatból. Az Emmy-díjra jelölt Eufória sztárja visszatért az utcai stílusához (és a szokásos szőke frizurájához), amit a legutóbbi New York-i megjelenése is bizonyít.


Egy Gramercyben tett kiruccanás alkalmával Sweeney egy Rokh réteges megjelenést viselt. Ez egy szokatlanul dekonstruált és praktikus viselet volt a színésznő részéről, aki általában a bombázó ruhákat, a sportos szetteket vagy a finom grunge-ot választja. Ahogy az sok Rokh-designnál megszokott, a dinamikus ruha a fodrokat mindennapibb vonásokkal egyesítette.

A pánt nélküli ruha tetején egy vászonszerű anyagból készült réteg volt, szürkésbarna színben. Első pillantásra azt hihetnénk, hogy a ruhadarabot kifordították, mivel a felső szegély kifelé hajtogatott, és a varratokból látható szálak lógtak ki belőle. Ez azonban csak egy ügyes tervezési döntés volt, mivel az elején két zseb és egy gombsor jelezte, hogy a megfelelő módon viselik.

A derékvonal mentén a szürkésbarna anyag középen kettévált, hogy felfedje az alatta lévő, áramló fehér szoknyát, amely finom, vízszintesen átlósan vágott csíkokkal és az alján fésűs széllel volt díszítve, ami némi organikus formát kölcsönzött az egyébként geometrikus sziluettnek.

Míg a fenti kilógó szálak már a szoknya színére kacsintottak, Sweeney stylistja, Molly Dickson egy fehér Aupen válltáskával és egy pár hegyesorrú cipővel egészítette ki a szettet, szintén gyöngyházfehér színben, flörtölőssé varázsolva az építőmunkás megjelenést. Sweeney néhány kecses fülbevalót és egy drótkeretes, macskaszemű napszemüveget is illesztett az összeképhez.

Ez egy stílusban gazdag hét volt Sweeney számára, aki hétfő este a Met-gálán is részt vett. Az eseményre a színésznő egy egyedi, púderkék Miu Miu ruhát viselt, amiben a vastag tüllrétegeknek köszönhetően hercegnőként nézett ki. Az „idő kertje" öltözékkódjára kikacsintva az anyagot ágakra emlékeztető fonalakkal borították, miközben virág alakú részleteket is tartalmazott.

A megjelenés teljessé tételéhez Sweeney csillogó De Beers ékszereket és egy pár fekete bőrkesztyűt viselt, amely illett a kaliforniai születésű nő koromfekete bobjához (parókájához), amelyben aznap este debütált.

Miután a Met-gála véget ért, Sweeney-t egy csokoládébarna szarvasbőr szettben látták, szintén a Miu Miu-tól. A fekete frizuráját még mindig viselte. A szett egy szarvasbőrből készült, bandanna stílusú felsőt és egy hozzá illő ceruzaszoknyát tartalmazott, amelyet egy hatalmas fekete öv húzott össze. Sweeney a megjelenést egy pár hegyes orrú cipővel egészítette ki, amelynek sarkát gyémántok díszítették. Lehet, hogy a fekete bob eltűnt, de Sweeney stílusszériájának még közel sincs vége.

Forrás: Harpersbazaar

Nyitókép: Shutterstock