Victoria Beckham SS24 divatbemutató

Boszorkányos szépség és „duzzogó" ajkak − a párizsi divathét legnagyobb trendjei

Most, hogy vége a divathónapnak, mi is szemügyre vettük a párizsi bemutatók néhány kulcsfontosságú szépségtrendjét.


1. Ápolt ragyogás

Stella McCartney 2024-es tavaszi/ny\u00e1ri bemutat\u00f3ja

Fotó: Profimedia

Bár a friss, ragyogó bőr mindig trendi, Párizsban ebben a szezonban az ultra-ápoltság tarolt. Gondolj csak az ecsetelt szemöldökre, az alig észrevehető alapozóra és a szemek körüli struktúrát lágyan kiadó taupe árnyalatokra, ahogyan azt a Stella McCartney 2024-es tavaszi/nyári bemutatóján láthattuk. Eközben a Loewe-nál az ápolt szemöldök volt a kulcseleme a minimális sminknek, míg a Row kifutóján a show-szerű bőr világította be a kifutót.

​2. Boszorkányos szépség

Victoria Beckham 2024-es tavaszi/ny\u00e1ri kollekci\u00f3ja

Fotó: Profimedia

Victoria Beckham 2024-es tavaszi/nyári szépségápolási trendje? A „nőiesség éllel" hangulatot Fara Homidi sminkmester keltette életre, aki a Victoria Beckham Beauty vadonatúj Vast Lash Mascara szempillaspirálját vitte fel a modellek szempilláira, és néhány műszempillát is alkalmazott az extra drámaiság érdekében. Ez a boszorkányos szépségtéma a hét folyamán tovább fokozódott.

A Dior-nál Peter Philipsintenzív ajkakat készített, amelyeket középen, felül és alul is sötétítettek, hogy boszorkányos, harapott ajkakat eredményezzenek". A megjelenést otthon is könnyen rekonstruálhatod a Dior Contour Lipliner 943 Euphoric színű szájkontúrceruzájával. A Balenciaga néhány modelljének szemére pedig kissé eltorzult macskaszerű pillákat rajzoltak.

​3. Lebegő hullámok

Chanel SS24

Fotó: Profimedia

A lebegő, vagány hullámok lesznek divatban jövő tavasz. A Chanelnél a modellek − köztük Gigi Hadid − különböző textúrájú, selymes hullámokkal vonultak végig a kifutón. A Louis Vuitton bemutatóján is hasonló „könnyed" hajakat láthattunk, amely valójában pokolian sok erőfeszítést, de legalábbis egy jó hajszárítót igényel.

​4. Zselézett oldalválasztékok

Valentino SS24

Fotó: Profimedia

Bármilyen frizurát is viselsz, a legsikkesebb megoldás most egy oldalválaszték és egy kis zselé. A Valentinónál a modellek, köztük Kaia Gerber is, hátrafésülték a hajukat egy könnyű zselével. Ez friss és tiszta kinézetet kölcsönzött nekik. A Hermés és a Loewe fénylő hajai hasonló módon tündököltek.

​5. Erős „duzzogó" ajkak

Alexander McQueen SS24

Fotó: Profimedia

Itt az ideje, hogy felfrissítsd a rúzsodat. Vegyél példát Schiaparellitől, ahol az elbűvölő, bársonyos vörös szájakhoz füstös és csábító szemek társultak. Vagy Alexander McQueentől, ahol az erőteljes vörös színeket minimális alapsminkkel párosították. A trükk a precíz alkalmazás − az elmosódott vonalak az idei szezonban nem működnek.

Forrás: Vogue

Nyitókép: Profimedia