Zendaya

Zendaya Cindy Crawfordtól kölcsönözte legújabb vörös szőnyeges megjelenését

Zendaya és stylistja, Law Roach sosem hibázik. Minden alkalommal, amikor a sztár a vörös szőnyegre lép, leesik az állunk.


Amikor ő és Roach egy kicsit visszanyúlnak a múltba, biztosak lehetünk benne, hogy az előbányászott ruhák extra különlegesek lesznek. (Emlékeztetünk a Mugler 1995-ös őszi/téli couture kollekciójából származó páncélruhájára, vagy a nyuszifarkú szoknyaruhára Vivienne Westwood 1994-es tavaszi/nyári ready-to-wear kollekciójából.). Legutóbbi megjelenéséhez az új Challengers című film sajtókörútján Zendaya ismét egy vintage darabot választott.

Zendaya

Fotó: Profimedia

Az Eufória sztárja folytatta teniszfehér szériáját a milánói állomáson. Egy ropogós, fehér, félnyakú, galléros, mélyen dekoltált ruhát viselt, amelyhez egy testhezálló míder és egy rövid, A-vonalú, széles redőkkel díszített szoknya tartozott.

Az időtlen darab a Ralph Lauren 1992-es tavaszi/nyári kollekciójából származik, amely a legendás szupermodell Cindy Crawfordon debütált a kifutón. Zendaya a finom ruhát klasszikus fehér, hegyes orrú cipővel, több gyémánttal díszített gyűrűvel, gyémánt karkötővel és finom gyémánt fülbevalóval párosította, melyek mind a Bulgaritól származtak.

A színésznő sminkje rózsás arcból, füstös szemekből és rózsaszín ajkakból állt, szőke loboncát pedig hasonlóan formázta, mint Crawford évekkel ezelőtt: volumenes fürtökkel és mély oldalsó résszel.

Zendayának ez a harmadik teljesen fehér megjelenése. Nemrég „gazdag anyuka" energiát sugárzott egy galléros, kötött pulóverben, amelyhez krémszínű maxiszoknyát és pezsgőszínű tűsarkút viselt. Órákkal később a teniszlegenda Althea Gibson előtt tisztelgett egy egyedi összeállításban, amely egy ujjatlan pólóingből és egy magas derekú, rakott A-vonalú szoknyából állt, egyszerű tornacipővel párosítva.

Forrás: Harpersbazaar

Nyitókép: Profimedia