Egyszerű karácsonyi asztaldekoráció ötletek

Egyszerű karácsonyi asztaldekoráció ötletek

Nem feltétlenül szükséges minden évben új dekorációs elemeket vásárolnunk, ha megszeretnénk újítani a karácsonyi asztali dekorációnkat. Elég néhány egyszerű trükk, és pár alap kellék, amik nagy valószínűséggel amúgy is találhatóak a háztartásokban.


Ha idén a karácsonyi ünnepnapok során vendégséget vártok, vagy akár az ünnepek között, és egyelőre ötleted sincsen, hogyan dekoráld fel az ünnepi asztalt, akkor jó helyen jársz! Néhány TikTok-videó segítségével ugyanis pikk-pakk varázslatossá teheted az ebédlőasztalt.

Reméljük, hogy szalvétát amúgy is tartasz otthon, mert akkor a következő saját készítésű dekorációhoz nem is lesz másra szükséged. Egy egyszerű karácsonyfa hajtogatással extrázhatod a terítést. Nagyon egyszerű, mégis roppant mutatós eleme lesz az asztalnak. Helyezheted a tányérba is, ahogyan a videóban is láthatjuk, hogy még látványosabb legyen a dekoráció.

A következő egyedi készítésű dekorációhoz szintén egy szalvétára lesz szükségünk, azonban ez a dísz már egy plusz elemet is igényel, ami a szalvétagyűrű.

Mielőtt megijednél, hogy neked nincs otthon szalvétagyűrűd, gyorsan megnyugtatnánk, ugyanis cikkünk utolsó videójában azt is megmutatjuk, hogyan tudsz egyszerűen otthon készíteni ünnepi szalvétagyűrűt.

De térjünk vissza a második egyedi szalvétadíszünkre, amivel aranyos kis masnikat tudunk formázni, ami a 2022-es karácsony elengedhetetlen kelléke. A következő TikTok-videó pedig lépésről lépésre megmutatja, hogyan tudod elkészíteni a szalvétamasnit!

És végezetül, ahogyan azt ígértük megmutatjuk, hogyan készíthetsz szalvétagyűrűt otthon néhány eszköz segítségével. Erre persze csak akkor van szükség, ha olyan szalvétadekorációt választasz, amihez elengedhetetlen a gyűrű is.