Mariah Carey a 81. éves Rockefeller Center karácsonyfa-gyújtás előestéjén a Rockefeller Centerben 2013. december 3-án New Yorkban

Mariah Carey meghívta rajongóit az otthonába: így foglalhatunk hozzá

Két szerencsés rajongó meglátogathatja az énekesnő penthouse lakását többek között.

Mariah Carey a Booking.com-mal kötött partnersége részeként a Mariah Carey's Ultimate Holiday Experience elnevezésű programban exkluzív lehetőséget biztosít két rajongónak. A szerencsés kiválasztottak meglátogathatják az énekesnő penthouse lakását és még sok minden mást is.

A Mariah's Ultimate Holiday Experience három éjszakát kínál eltöltésre a The Plaza hotel Grande Luxe King szobájában, emellett jegyeket Carey közelgő ünnepi koncertjére, vacsorát a kedvenc éttermeiben, köztük a Nobuban és a Mr. Chow-ban, privát túrát a Rockefeller Centerben található Top of the Rockban, VIP korcsolyázást a Rockefeller Center karácsonyfája előtt és belépést egy VIP sátorba.

„A karácsony New York-ban életre szóló élmény, ezért a Booking.com-mal együttműködve egy különleges, ünnepi témájú utazási élményt hoztam létre szülővárosomban az év legcsodálatosabb időszakában. Csak egyszeri alkalommal két rajongómnak lehetőséget adok egy felejthetetlen és varázslatos extravaganciára! Remélem, élvezni fogják a lehetőséget, hogy megnézhetik a koncertemet a Madison Square Gardenben, meglátogassák a Top of the Rockot, ehetnek a kedvenc éttermeimben, és megszállhatnak egy New York-i luxusszállodában”

– olvasható Carey keddi nyilatkozatában.

A háromnapos élményt a rajongók koktélozással zárhatják majd az énekesnő New York-i penthouse lakásában található, alább látható privát helyiségben, valamint egy karácsonyi fotózással Carey tetőteraszán.

A foglalásra kizárólag a Booking.com-on van lehetőség , december 14-én 17 órától (helyi idő szerint), ahol a jelentkezési sorrend dönt majd.

A csodás hétvégére december 16. és 19. között kerül sor, melynek ára 20,19 dollár - a 2019-es év tiszteletére, amikor Carey All I Want for Christmas is You című ünnepi slágere először került a Billboard Hot 100-as listájának élére.

A programban többek között szerepel még Carey The Christmas Princess című új, ünnepi könyvének egy dedikált példánya mint ajándék, egy vásárlási lehetőség a Saks Fifth Avenue-n, jegyek a Radio City Rockettes karácsonyi látványosságára, valamint egy VIP fogadás a Roxy Suite-ban az előadás előtt és egy privát túra a Radio City Music Hallban.

A három nap alatt a repülőjegyek, a repülőtéri transzferek, valamint a helyi közlekedés a látnivalókhoz és a tevékenységekhez, illetve azoktól való eljutás költségei is biztosítottak.