egy nő befújja a haját egy spray-vel

Ezzel a szárítási trükkel könnyen extra volument adhatsz a hajadnak

Személy szerint imádjuk a 90-es évekbeli hajszárítást. Csak a formázási folyamattal tudunk nehezen megbirkózni, hogy ugyanazt a hatást érjük el. De egy profi fodrász most szerencsére megosztotta velünk azt a fodrász hacket, amit a szalonban használ, hogy ügyfeleinek dús hajat teremtsen, rövid idő alatt.


A kulcs a trad hajszárításnál az, hogy a stílust a nedvességtől a szárításig rögzítsd. Ez olyan kézügyességet igényel, amit nem biztos, hogy képesek vagyunk megoldani (a körkefét a megfelelő irányba, kellő feszességgel és a megfelelő szögben pörgetni, hogy optimális pattogást érjünk el, miközben a hajszárítót a hajhosszra irányítjuk, majd minden egyes részt felhúzunk és a helyére tűzzük). Türelemre is szükség van, hiszen meg kell várni, amíg minden egyes tűs göndörítés kihűl és rögzül a stílus. De Belinda hajszárító hackje gyorsan átugrik a jó részhez.

Az Instagramjára posztolt videójában a fodrász azt írta: „ez az én go too gyors formázási technikám", mielőtt hozzátette volna, hogy „ezt csinálom a legtöbb formázásomkor”. Tökéletes hajlatokat és sima volument hoz létre, és a színt is nagyon szépen megmutatja.

Majd elmagyarázza:

Ezt már mutattam nektek korábban is, de gyors és egyszerű, és mindannyiunknak szüksége van gyors és egyszerű frizurákra az év ezen szakaszában.

Lényegében a hajegyenesítőt használja, hogy gyorsan rögzítse a mozgást, majd egy körkefével és hajszárítóval fellazítja, a hajszárítás sokkal egyszerűbb módjával. A bónusz? A hacket száraz hajon is használhatod, ha szeretnéd feldobni, felfrissíteni a frizurádat.

Belinda azzal kezdi a formázást, hogy kijelenti:

Egy függőlegesen megyünk végig a hajon a hajkiegyenesítő segítségével. Meghosszabbítjuk a fürtöket, mert meg akarjuk tartani a hosszukat, és nem akarjuk túlságosan göndörré tenni őket − ez nagyon fontos.

Azt ajánlja, hogy szánj időt az formázásra:

Majd az elülső részen megyünk végig. Légy nagyon lágy, amikor a hajvasalót használod a frufrudon, mert ha kalapáccsal és fogóval mész bele, és tömötté teszed, akkor véged van. Inkább puhán megyek bele és fokozatosan csinálom, és máris megvan a forma.

Ha már kialakítottad a formát, amivel elégedett vagy, akkor összpontosíts a jellegzetes, légies textúra kialakítására:

Most átmegyek a hajszárítóval. Ez a hack. Átmész rajta, összekötöd a részeket, és felhabosítod. Ez az, ami teljesen új szintre emeli a göndörséget, és sokkal inkább úgy néz ki, mint egy hajszárítás. Sokszor csinálom ezt a szalonban, amikor nincs sok időm, vagy ha egyenesre akarom vágni a hajat, de ők csavart hajszárítást akarnak.

Forrás: Glamourmagazine

Nyitókép: Shutterstock