egy fiatal pár áll egymással szemben

10 jel, hogy a srác nem akar elköteleződni veled

Biztos te is hallottál már olyan, az elköteleződés-fóbiát jelző red flageket, mint amikor a másik „nem hisz a házasság intézményében", vagy „csak szeretné jól érezni magát" veled. Van azonban egy pár kevésbé nyilvánvaló jele is annak, ha a srác, akivel randiztok, valójában nem hosszú távon tervez veled.


Ha az aktuális randipartnered a következő pár viselkedés valamelyikét mutatja, valószínűleg nem nagyon fog elköteleződni melletted. Így lehet, hogy jobban jársz, ha már most lelépsz, mielőtt még több időt pazarnál rá. Íme a figyelmeztető jelek!

1. Nem mondja, hogy „mi"

Bár egyszerű szó, mégis sokat jelent. Ha mindig csak magáról beszél – „Németországba akarok költözni", „jövőre elvállalom azt a munkát", „jövő hétvégén benézek abba a buliba" −, akkor nem vesz figyelembe téged, és te csak egy mellékjátékos vagy.

2. Kifogásokat talál arra, hogy miért nem találkozik a barátaiddal

Azt mondja, hogy kapott egy csúnya határidőt, vagy éppen ki kell segítenie a barátját egy problémából. Egyszóval mindig van valami oka, hogy miért nem tud eljönni veled az étterembe, hogy együtt vacsorázzon azokkal, akik a legtöbbet jelentik neked. Ha nem tud az életed része lenni, akkor mit keres veled?

egy p\u00e1r kajakozik

Fotó: Getty Images

3. Mindig a saját elképzelése szerint szeretne szórakozni

Ő viszi a prímet, ha arról van szó, hogy mit csináljatok a szabadidődben. Ha a kajakozás vagy a kempingezés a kedvence, akkor azt fogja mondani, hogy ezt szeretné csinálni − de mi van azokkal a dolgokkal, amiket te szeretsz? Ha ezekre nem tud időt szakítani, akkor nem elkötelezett a kapcsolatotok iránt.

4. Azt mondja neked, hogy nehezen bízik meg bárkiben is

Rengeteg embernek vannak bizalmi problémái, de ha sokszor felhozza őket, akkor lehet, hogy arra figyelmeztet, hogy emiatt nem lesz képes elköteleződni veled sem.

5. Szerelemmel bombáz

Nagyszerű érzés lehet, hogy minden szeretetét és figyelmét feléd irányítja, de ez túlzás is lehet. Miért próbálkozik ennyire? Gyakran előfordul, hogy az elköteleződésfóbiások elárasztanak téged szeretettel, pedig valójában csak túlkompenzálják azt a tényt, hogy félnek elköteleződni.

egy f\u00e9rfi n\u00e9zi a telefonj\u00e1t, melette fekszik egy n\u0151 az \u00e1gyban

Fotó: Getty Images

6. A telefonját képernyővel lefelé tartja a jelenlétedben

Vagy úgy hordja magával a telefonját, mint egy plusz végtagot, vagy pedig képernyővel lefelé tartja, hogy ne lásd, ki ír neki üzenetet. Gyanús. Egy olyan srác, aki elkötelezett irántad, nyitott lesz a közeledben.

7. Nem tud elköteleződni az élete más területein

Utál mindent, ami leköti, legyen szó akár egy teljes munkaidős állásról a munkahelyén, akár arról, hogy a haverjai három hónap múlva nyaralást terveznek. Az elköteleződés hiányát valószínűleg a ti kapcsolatotokba is átviszi.

8. A legközelebbi barátai mind szinglik

Ha nagyon közel áll a haverjaihoz, és sok közös van bennük, például az életvezetési/házasságról alkotott nézeteik és a szingli élet szeretete, akkor ez annak a jele lehet, hogy szingli szeretne maradni.

9. Furcsán érzed magad, hogy felhozol valami komoly témát

Szeretnéd megkérdezni a karácsonyi terveit, vagy arról, hogy látja a kapcsolatotok jövőjét, de leállítod magad. Mintha tudnád, hogy vagy témát vált, vagy nem veszi elég komolyan.

10. Bizonyos napok a héten csak az övéi

Nem hajlandó látni téged a hét egy bizonyos napján, mert az az ő ideje, hogy azt tegye, amit kell. Persze jó, ha neked is van időd a saját dolgaidra, de ha ez egy kőbe vésett szabály, az eléggé aggasztó.

Forrás: Bolde

Nyitókép: Getty Images