egy férfi és egy nő ül egymás mellett durcás fejjel

10+1 dolog, amivel lelohasztod a férfiak lelkesedését irántad

Készüljetek fel néhány „kemény igazságra"; íme azok a tulajdonságok, amelyeket a férfiak nem találnak vonzónak a nőkben. Persze az alábbi lista egyéni preferenciákról szól, és általános igazságok nem vonhatóak le belőle, de érdemes átolvasni. A kérdés feléjük úgy hangzott, hogy melyek azok a női tulajdonságok, amelyek kiábrándítóan hatottak rájuk egy ismerkedés során? Lássuk!


1) „A túl sok smink; az olyan nők, akik úgy néznek ki, mintha vakolat lenne rajtuk. Egy kevés oké, de a hamis reklámot tartsátok meg a magazinoknak! A rossz higiénia − rossz lehelet, rossz fogak vagy túlzott szőrzet. Apró lányok, akik magassarkút hordanak, hogy magasabbnak tűnjenek. A kicsi aranyos − tartsd magad hozzá!

2) „A részegség, illetve ha nem érdekelnek a dolgok, például nem vagy kíváncsi, vagy nem akarsz tanulni semmit, és nem akarsz új dolgokat kipróbálni.”

3) „Utálom, amikor a lányok úgy beszélnek, mint a kisbabák, vihogva éretlen dolgokat! Függőség, alacsony önértékelés."

4) „Azok a nők, akik a testalkatukhoz túl rövid ruhákat hordanak, és többet mutatnak a kelleténél − hagyjatok egy kicsit a képzeletre! Azok a nők, akik túl sok barnítókrémet használnak, vagy túl sokat szoláriumoznak. Azok a nők, akik hatalmas magassarkút hordanak, de nem tudnak benne járni, és esetlenül néznek ki. Hosszú körmök − nem szeretem, amikor az ember beszélget a nőkkel, és észreveszi, hogy a körmeik úgy néznek ki, mint a kampók!"

5) „Amikor valaki túl komolyan veszi magát. Valamint amikor a lányok a randevúkon állandóan utókozmetikázzák magukat, azaz hozzányúlnak a sminkjükhöz. Valamint azok a lányok, akik rosszul öltözködnek − például nagyon rövid szoknyák az első randin."

6) „Túlzott ragaszkodás, állandó gyanakvás, hiúság, szükségtelen önbizalomhiány, ambíció nélküliség, sekélyesség. Illetve, ha valaki nem független, és a kapcsolat a főszereplője az életének − feláldozza a barátait és a családját érte."

egy kock\u00e1singes f\u00e9rfi kez\u00e9ben r\u00f3zs\u00e1kkal, mellette egy n\u0151 h\u00e1tat ford\u00edtva \u00e1ll

Fotó: Getty Images

7) „Az a feltételezés, hogy a randikon a férfi fizet mindent, nem zavar, de az, ha már a 3. randinál tartunk, és még egyszer sem ajánlottad fel, hogy beszállsz, már igen. Illetve ha nagyon rövidek az üzenetek vagy a beszélgetések, azonnal elveszítem az érdeklődésemet.”

8) „Az egyik dolog, ami engem a legjobban zavar, az az elvárás, hogy mit kellene tennie egy pasinak. Utálom, amikor a lányok a női egyenjogúságról és jogokról papolnak (aminek nagy szószólója vagyok amúgy), aztán sztereotípiákat erőltetnek a srácokra, akikkel randiznak. Ha valamit ki akarok fizetni, akkor ki is fizetem − de ne várják el tőlem egy randin, hogy ezt tegyem! Tiszteld magad, de tiszteld az én jogomat is, hogy nem kell minden kívánságodat teljesítenem."

9) „Attól függ, hol tart az ember az életben, és mennyire hajlandó megállapodni. Mert ha igazán megismersz valakit, akkor valójában szinte bármilyen kapcsolat működhet, ha hajlandó vagy elengedni bizonyos elvárásokat, és elfogadni az illetőt olyannak, amilyen. Senki sem tökéletes, beleértve önmagunkat is."

10) „Az egyik legkiábrándítóbb tulajdonság számomra, ha egy nőnek nincs lendülete vagy ambíciója. Úgy érzem, hogy mindenkinek kell, hogy legyen szenvedélye az életben, legyen szó arról, hogy követni akarja az álmát, hogy profi cipőfényező legyen, vagy van egy tudományos alapú célja, vagy a munkahelyi hierarchiában a csúcsra szeretne jutni. Az ambícióval rendelkező nőknek általában több a beszédtémájuk, ezért érdekesebbek és izgalmasabbak. Nincs annál rosszabb, mint amikor olyasvalakivel kell megpróbálni beszélgetést kezdeményezni, akinek nincs miről beszélnie."

+1) „Szerintem minden férfi szereti, ha egy lány kiöltözik és csodásan néz ki, de van egy határ. Nem kell mindig makulátlanul kinézni − néha a szépség az, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, csillogás nélkül. És 18 hónapra előre tervezni kihívást jelent a pasiknak, akik általában még azt sem tudják, hogy mit esznek uzsonnára, nemhogy azt, hogy mi lesz holnap. Szóval ha már tervezgetni akarsz, próbálj meg egy kicsit rugalmas lenni!"

Forrás: WeLoveDates

Nyitókép: Getty Images