Bazilika

Sztárírókkal folytatódik az Offset, a Hamu és Gyémánt exkluzív beszélgetéssorozata

Sztárírókkal, MI-szakértővel és egy sneakerheaddel folytatódik az Offset, a Hamu és Gyémánt exkluzív beszélgetéssorozata, melynek következő felvonásáról most eláruljuk a részleteket.
Áprilisban megjelent a Hamu és Gyémánt legújabb lapszáma, így ezúttal sem maradhat el a hozzá kapcsolódó és sokak által várva várt kerekasztal-beszélgetés. Június 1-jén ismét találkozhatunk, hogy megvitassuk az élet egy újabb fontos kérdését: vajon létezhet-e új régi nélkül? Folytatódik az Offset!

Az élet újabb nagy kérdése

Hamu \u00e9s Gy\u00e9m\u00e1nt Offset

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt aktuális lapszámának címlapszereplői, Szabó T. Anna és Dragomán György mellett a magazin közreműködői, a mesterségesintelligencia-szakértő dr. Tilesch György és a Z generáció, valamint a sneakerek nagymestere, Trunk Tamás fogja megosztani gondolatait a témáról a szűk körű közönség előtt.

A Hamu és Gyémánt cikkéből az is kiderült, hogy a beszélgetést ezúttal is Veiszer Alinda vezeti majd, aki a „régi és új” fogalompárhoz fűződő viszonyukról és gondolataikról fogja kérdezni őket.

  • Hogyan válhat virálissá egy százéves vers?
  • Miként éri utol a valóság a legvadabb fikciót?
  • A múlt mely elemeiből építi a jövőt a Z generáció?
  • Létrehozhat-e egy szép új világot a mesterséges intelligencia?

Egy est, amit sose felejtesz el

Az esemény résztvevőit egy pohár pezsgővel vagy alkoholmentes welcome drinkkel, illetve a Hamu és Gyémánt magazin legújabb lapszámával várják. A beszélgetés június 1-én 18:30-tól kezdődik és 20:00 óráig tart, melyet követően a közönségnek lehetőségei nyílik kérdéseket feltenni a vendégek számára.

A jegyek – 4.990 forintos áron – május 4-étől, korlátozott számban érhetők el az alábbi linken.

Az esemény exkluzivitását tovább emeli a helyszín is, mely a város egyik legszebb panorámájával rendelkező High Note SkyBar lesz. A Hamu és Gyémánt legutóbbi eseményén Veiszer Alinda moderálásában Pataki Ági, Vámos Miklós és Kollár-Klemencz László vitatták meg elképzeléseiket az időről, annak megkerülhetetlen és állandó múlásáról, az öregedésről és az örök fiatalság titkáról.

További részletekért kattints ide.