IKEA DAJLIEN kollekció

Újévi fogadalmakra fel! Jön az IKEA sportkollekciója

Egyik leggyakoribb újévi fogadalmunk, hogy jövőre többet mozgunk majd. Úgy tűnik, az IKEA most a segítségünkre siet, mivel megjelenteti első sportkollekcióját 2024 januárjában.


Az IKEA új sportszerkollekciója, a DAJLIEN nevet kapta, és darabjai között találunk például súlyzókat, step padot, de légtisztító berendezést és tárolót is. Szóval ha eddig hiányzott a megfelelő motiváció az otthoni edzéshez, a svéd lakberendezési áruház 2024 januárjában megoldja a problémát.

Mit tartalmaz majd kollekció?

A DAJLIEN-ben 19 multifunkcionális terméket találunk majd, amelyek nem csak hasznosak, de roppant tetszetősek is. Lesz a termékek között hordozható bluetooth hangfal, bambusz step pad, multifunkciós tárolópad, kerek jógamatrac és kompakt légtisztító is.

IKEA DAJLIEN kollekci\u00f3

Fotó: IKEA

Sarah Fager, az IKEA sportkollekciójának tervezője elmondta:

Inspiráló, az otthoni edzést újraértelmező eszközöket akartunk készíteni, amiket az emberek megengedhetnek maguknak, szórakoztatóak és könnyűek, illeszkednek a mindennapos használathoz.

A limitált darabszámban készülő DAJLIEN kollekció darabjai bármilyen mozgásformánál használhatók. Úgy alkották őket, hogy bírják a terhelést, ugyanakkor jól is mutassanak, így nem kell őket elrejteni szem elől – ezzel jelentősen csökken annak az esélye, hogy néhány használat után jól el is feledkezünk róluk.

​Milyenek lesznek az eszközök?

IKEA DAJLIEN kollekci\u00f3

Fotó: IKEA

A DAJLIEN kollekcióban például találunk egy mutatós bambusz padot, ami multifunkcionális, és tárolóként is használható. Az összes eszközhöz megnyugtató és tetszetős színeket választottak az IKEA tervezői, olyanokat, melyek nem a szokványos sportszínek. Ezek a zsálya, sárga, mirtusz és halvány rózsaszín sportszerek egyből a kedvenceiddé fognak válni.

A kollekció 2024 januárjában kerül az IKEA üzleteibe, pont jókor ahhoz, hogy ne kelljen megszegned az újévi fogadalmaidat.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: IKEA