LEGO bútorok és kiegészítők egy szobában

​Ezekkel a LEGO bútorokkal igazán színes lehet a lakásunk

Hosszú idő után fából készült termékeket hozott ki a LEGO: ezúttal nem játékot, hanem kockaalakú lakberendezési kiegészítőket, tárolókat dobtak piacra.

A Room Copenhagen a LEGO és a Crayola ötleteit gondolta újra használati tárgyak formájában. Céljuk ezzel, hogy a játékosságot átvigyék egy kicsit a mindennapi élet szürkeségébe. A frissen kiadott új kollekcióban képkereteket, akasztókat, könyvtartókat és íróasztalokat is találhatunk magunknak.

A kollekció darabjai mind FSC tanúsítvánnyal rendelkező vörös tölgyből készültek, semleges színűek, hogy könnyen be lehessen őket építeni minden enteriőrbe.

A játékgyártó egyébként egészen 1960-ig fából készítette termékeit, utána váltottak a színes, műanyag alkotóelemek alkalmazására.

A bútorok tökéletesen felnagyított másai a kicsi kockáknak és egyéb építőelemeket, a kiemelkedő pontokról leolvasható a márka neve is. A darabokat egyébként össze is illeszteni egymással, így személyre szabhatóak, és tűpontosan visszaadják azt az alkotási örömöt, amit a LEGO alapítása óta képvisel.

Ha ez még nem lenne elég, akkor a Room Copenhagen hivatalos Instagram oldalán még legókocka formájú uzsonnás dobozt is találhatunk.


Nyitókép: Instagram/gearpatrol