![Epres citromos pálcikás jégkrém, kék háttéren](https://in.hu/media-library/eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJpbWFnZSI6Imh0dHBzOi8vYXNzZXRzLnJibC5tcy8zMDAyMDUzNS9vcmlnaW4uanBnIiwiZXhwaXJlc19hdCI6MTczMzA5MTM3NX0.tCA_n32WTFv0avmUfM4yN2LErp5L9li21zO0IXab6ss/image.jpg?width=1200&height=600&quality=85&coordinates=0%2C83%2C0%2C84)
Ketchupos jégkrémet dobtak piacra
A ketchup szerelmesei örülhetnek.
Az amerikai French's vállalat Frenchsicle fantázianevet kapó, limitált ideig kapható ketchupos jégkréme a héten kerül a kanadai pop-up boltok polcaira. Ha tehát Vancouverben, Torontóban vagy az ontariói Leamingtonban él valaki, akkor azon szerencsések közé tartozik, akik megkóstolhatják ezt a kissé szokatlan ízesítőből készült nyalánkságot.
A kanadai Happy Pops jégkrémmárkával együttműködésben létrehozott Frenchsicle 100 százalékban kanadai paradicsomot használ, és bio nádcukorral édesítik. A French's leírása szerint a jégkrém sós ízű, amely tökéletesen kiegyensúlyozott egy csipetnyi sós édességgel.
A Happy Pops alapítója, Leila Keshavjee elmondása szerint imád olyan innovatív finomságokat létrehozni, amelyek megfelelnek Kanada változatos ízlésének.
„Azért indítottam el a Happy Pops-ot, hogy a kanadaiaknak teljesen természetes, kézzel készített ízeket kínáljak, így a French's helyben termesztett ketchupja tökéletes párosítás”
– fogalmazott.
A French's-től nem állnak távol a szokatlan, már-már bizarr ízvilágot a középpontba helyező kreálmányok, 2019-ben mustárfagylaltjuk és mustársörük keltette fel a kísérletező kedvűek érdeklődését.
Nyitókép: Shutterstock