Epres citromos pálcikás jégkrém, kék háttéren

Ketchupos jégkrémet dobtak piacra

A ketchup szerelmesei örülhetnek.


Az amerikai French's vállalat Frenchsicle fantázianevet kapó, limitált ideig kapható ketchupos jégkréme a héten kerül a kanadai pop-up boltok polcaira. Ha tehát Vancouverben, Torontóban vagy az ontariói Leamingtonban él valaki, akkor azon szerencsések közé tartozik, akik megkóstolhatják ezt a kissé szokatlan ízesítőből készült nyalánkságot.

A kanadai Happy Pops jégkrémmárkával együttműködésben létrehozott Frenchsicle 100 százalékban kanadai paradicsomot használ, és bio nádcukorral édesítik. A French's leírása szerint a jégkrém sós ízű, amely tökéletesen kiegyensúlyozott egy csipetnyi sós édességgel.

A Happy Pops alapítója, Leila Keshavjee elmondása szerint imád olyan innovatív finomságokat létrehozni, amelyek megfelelnek Kanada változatos ízlésének.

„Azért indítottam el a Happy Pops-ot, hogy a kanadaiaknak teljesen természetes, kézzel készített ízeket kínáljak, így a French's helyben termesztett ketchupja tökéletes párosítás”

– fogalmazott.

A French's-től nem állnak távol a szokatlan, már-már bizarr ízvilágot a középpontba helyező kreálmányok, 2019-ben mustárfagylaltjuk és mustársörük keltette fel a kísérletező kedvűek érdeklődését.

Nyitókép: Shutterstock