Harry herceg és Meghan Markle

Új könyvben jelenik meg Meghan Markle ínycsiklandozó tortareceptje

Meghan Markle többször is bebizonyította, hogy otthonosan mozog a konyhában. Receptjei közül néhányat előszeretettel oszt meg bizonyos szervezetekkel, most pedig jótékonysági célból egy nemsokára megjelenő könyvbe is írhatott. Itt tudjuk majd megtalálni a sussexi hercegné tortareceptjét.


A Harry herceg és Meghan Markle által alapított Archewell Alapítvány honlapján jelentették be a hírt, hogy a hercegné benne lesz egy készülő szakácskönyvben. A könyvet José Andrés séf írja, és híres szakácsok lenyűgöző receptjei lesznek benne. Ami különlegessé teszi még, hogy a szervezet tagjai és népszerű barátai is kiegészítették a saját ételeik leírásaival.

Így maga Meghan Markle is kiválaszthatott egy receptet a gyűjteményéből, amit belefoglaltak a kiadásba. Ezeket személyes hangvételű útmutatásokkal is kiegészítették a szerzők, hogy csábítóbb legyen a rajongók számára. A könyv címe The World Central Kitchen Cookbook: Feeding Humanity, Feeding Hope.

Harry herceg felesége egy ínycsiklandozó citromos-olívaolajos torta receptjét választotta ki. A szervezők megerősítették, hogy a kiadásból befolyó pénzmennyiséget jótékony célra fordítják. A bejött összeget a World Central Kitchennek ajánlják majd, hogy ezzel is támogassák a rászorulókat.

Meghan Markle nem első alkalommal adja át receptjeit jótékony célból. Még 2018-ban a Hubb Community Kitchen női munkatársaival közösen készítettek egy jótékonysági szakácskönyvet. Annak a címe: Together: Our Community Cookbook.

Az új kötet megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem közöltek pontos információt.

Így készül egy átlagos citromos-olívaolajos torta:

Természetesen Markle nem csak a főzés területén kiemelkedő. Idris Elba nemrég a hercegné egy titkos tehetségéről is lerántotta a leplet. A történetét a hercegi pár esküvőjééig vezette vissza. Részleteket itt tudsz olvasni a témáról.

Nyitókép: Getty

Forrás: PureWow