Párját a hátára vevő férfi a természetben

Ha ezt a viselkedést tapasztalod, tudhatod, hogy ő az igazi

Sokféle módon kideríthetjük, hogy ő-e „az igazi”, de van egy jel, ami a legjobban mutatja ezt.

Amikor könnyű szeretni a másikat

Biztos jelnek veheted, ha azt érzed, könnyű szeretni a másikat és ugyanezt érzi ő is-

Minden kapcsolat munkát igényel, természetesen. Egyetlen pár sem tökéletes, és folyamatos erőfeszítésre van szükség mindkét fél részéről a teljes értékű és tartós párkapcsolathoz. De fontos különbség, hogy egy működőképes párkapcsolatban általában nem érezzük kimerültnek magunkat a befektetett munkától.

Soha nem jó, hogy a másikért kompromisszumot kell kötnünk a saját boldogságunkkal, vagy harcolnunk kell egymással a dolgok rendezéséért. Persze, a szenvedélytől fűtött kapcsolatokban sosincs unalmas pillanat, de a szenvedélyt a romboló utóhatások nélkül is meg lehet élni.

Amikor ez megtörténik, képesek vagyunk arra, hogy egymás szeretetére koncentráljunk, mert a féltékenység, a bizalmatlanság, a neheztelés és a bizonytalanság nem létezik köztünk. Ha ezek bármelyike mégis megjelenik, addig nyugtatjuk egymást, amíg újra biztonságban nem érezzük magunkat.

Szikl\u00e1n \u00fcl\u0151 p\u00e1r

Fotó: Unsplash

Egy szeretettel teli kapcsolatban megtapasztalhatjuk, mit is jelent valójában két embernek az, hogy törődnek egymással. Nem kell állandóan bizonygatni, hogy mit érzünk a másik iránt, mert a tetteink bőven elárulják, és teljesen önmagunk lehetünk.

Ha azt tapasztaljuk, hogy a párkapcsolatunkban egyértelműen több a munka, mint a szórakozás, akkor érdemes elgondolkodni, hogy tényleg megéri-e.

Ha ő az igazi, akkor nem kell ilyen szempontok szerint mérlegelni. Képesek leszünk meglátni és élvezni a kapcsolatunkat olyannak, amilyen.

Ehhez azonban tényleg két ember kell. Nem elég, hogy csodálatos partnerünk van, ahhoz, hogy működjön a dolog, nekünk is tükröznünk kell az ő tulajdonságait. De ha valaki valóban megfelel nekünk, ez nem is fog olyan nehéznek tűnni.

(Yourtango)

Nyitókép: Unsplash