Anne Hathaway A rólad alkotott kép című filmjének New York-i premierjén a Jazz at Lincoln Centerben 2024. április 29-én

Anne Hathaway szerint ki kell próbálnunk ezt az ajakfeltöltő trükköt

A színésznő a héten a TikTok-ra feltöltött videóban mutatta be a módszert.

„Szóval ez egy kis tipp a LipTok-on”

– magyarázta a videóban Anne Hathaway a rajongóknak, miközben fodrásza épp a frizuráját készítette a Shiseido új kampányának forgatásához.

„Ez volt az első felvétel, már egy ideje egy székben ültem, bejutottunk a forgatásra, és vetettem egy pillantást a monitorra, és észrevettem, hogy szerintem a felső ajkam egy kicsit, nem is tudom, csak egy kicsit fonnyadtnak tűnik? Ezért kértem Adirtól egy hajtűt. Á, tudom, hogy az előbb azt mondtam, hogy hullámcsat... ez nem egy hullámcsat, ez egy hajtű, és ez számít. ”–

– magyarázta, majd hozzátette, hogy valahogy megmozgatta az ajkát, hogy megpróbáljon egy kis véráramlást indítani oda, hogy a vérkeringés helyreálljon.

A videóban a színésznő be is mutatta, hogyan kell alkalmazni a hajtűt ehhez a módszerhez:

A hajtű hegyes tetejével finoman masszírozza az ajkát, és extra teltséget biztosít. Megjegyzi azonban, hogy a csapkodást óvatosan kell végezni.

Biztonsági figyelmeztetés: túlzásba lehet vinni, túl erősen lehet nyomni. Egy gyengéd, szelíd dolognak kell lennie, amit nem csinálsz 30 másodpercnél tovább. Ne szúrd meg magad. Ha vérzik, akkor túl messzire mentél. Ez nem egy vámpír LipTok. Ez csak egy kis apróság, hogy egy kicsit felébressze a felső ajkadat.