Anne Hathaway

Anne Hathaway két gyönyörű frizurát is felvillantott a hétvégén

Anne Hathaway mindig egy lépéssel a legmenőbb hajtrendek előtt jár, és ez a múlt hétvégén sem volt másképp.


A február 24-én megrendezett 30. éves SAG-díjátadón Anne Hathaway újra összeállt Az ördög Pradát visel című filmből ismert színésztársaival, Meryl Streep-pel és Emily Blunt-tal, hogy átadják a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat a vígjátéksorozat kategóriában.

Egy 2018-as, váll nélküli, archív Versace-ruhát viselt, és egy interjúban azt is elmondta, hogy az árnyalat „cerulean kék" volt − ami egy utalás a sikerfilmben szereplő karakterére, Andy Sachsra, amikor felfedezi, hogy a pulóver, amit visel, nem csak kék, hanem annak egy különleges árnyalata, a cerulean.

A nosztalgiát félretéve, a show-t valójában az XXL volumenű hajpakolás és az ultrafényes hajszálak lopták el. Adir Abergel celebfodrász keze volt a frizurában, aki a GLAMOUR-nak elmondta, hogy a '90-es évek szupermodell hangulatát szerette volna újraéleszteni. Azt akarta, hogy „bombanő legyen és magabiztosságot sugározzon”.

A megjelenést egy középső, magasan, közvetlenül a koronánál lévő középső partíció rögzíti, és az arcot keretező frufruval hangsúlyozzuk

− mondja Adir, hozzátéve, hogy ezek „gyönyörű mozgást" hoznak létre, és hogy „a haj tele van volumennel, ami a luxus érzését kelt".

Adir a hajat a Virtue Labs Damage Reverse Serummal és Volumising Mousse-szal készítette elő, majd durván megszárította a Shark FlexStyle-lal. Ezután a Shark FlexStyle Auto-Wrap göndörítővel klasszikus göndörséget készített, majd minden egyes tincset a helyére állított és letűzött. Ezután kifésülte a hajat, és a Virtue's Healing Oil-lal még fényesebbé tette. Végül a hajkoronát hátrafésülte, és a textúrázó spray-vel rögzítette a frizurát.

A 41 éves Oscar-díjas színésznő nem sokkal később mini méhkasát laza hullámokra cserélte a február 25-i 2024 Film Independent Spirit Awards díjátadón, ahol az Eileen című thrillerben nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplőnek járó díjra jelölték.

Adir, hogy kiemelje Anne hajának természetes textúráját, egy gyengéd fújást és „lágy frufrut választott, természetes hullámokkal, amelyek a gondtalan 70-es évek virággyerekes hangulatát idézve hullámzottak".

Ennél a frizuránál Adir Virtue Labs Volumising Primert használt a hajtöveken, majd durván megszárította a hajat. Egy nagy kerek kefével először a frufrut szárította meg, lágyabbá téve a végeket. A megjelenés befejezéséhez a Healing Oil és a One For All 6-In-1 Styler keverékét alkalmazta a középső részekre és a végekre, mielőtt egy enyhe hullámot adott a tincseknek egy hajsütővas segítségével.

Forrás: Glamourmagazine

Nyitókép: Profimedia