Parfümöt magára fújó nő

Az 5 legjobb női Zara parfüm, ami luxus alternatívának is jó

A ruhákhoz hasonlóan a Zara illatai is rekordidő alatt fogynak el, sok vásárló imádja a márka parfümjeit.

A legjobb friss illatoktól a legtartósabb parfümökig, sok minden megtalálható a Zara kínálatában, ráadásul megfizethető áron. Az alábbi 5 parfüm a márka legjobb illatai közé tartozik, némelyik talán vetekszik is a luxusmárkák parfümjeivel.

1. Zara Red Temptation

Kulcsjegyek: sáfrány, koriander fűszerek, keserű narancs, jázmin, praliné, moha, borostyán.

Ez a parfüm a kedvenc esti illatok egyike lehet. Meleg és fás, sáfrány, jázmin, praliné és borostyán jegyeivel. Csokoládés, de nem túl édes, és tökéletes választás egy randevúra.

2. Zara Energetically New York

Kulcsjegyek: kardamom, jázmin, szantálfa

Az Energetically New York viszonylag uniszex illat, mely a Zara Jo Malone CBE-vel közös kollekciójának része. A kardamom, a jázmin és a szantálfa jegyei szuper friss illatot adnak, és egy fújás után úgy fogjuk érezni magunkat, mintha most léptünk volna ki a zuhany alól. A tartóssága nem a legjobb, mint néhány más lehetőségé, de egy kicsivel több fújással ez a probléma is megoldható.

3. Zara Nuit

Kulcsjegyek: bergamott, barack, írisz, gyöngyvirág, borostyán, vanília.

Egy másik nagyszerű esti választás. Meleg és megnyugtató, de nem olyan csokoládés, mint a Red Temptation. Ehelyett a bergamott és az őszibarack gyümölcsös jegyeit tartalmazza, borostyánnal és vaníliával kombinálva, hogy kissé frissebb, édesebb legyen.

4. Zara Fleur D'Oranger

Kulcsjegyek: narancsvirág, neroli, ilang-ilang

Ha egy pihentető nyaralásra vágyunk, ez a parfüm a napsütötte Olaszországba repít minket, narancsvirág, neroli és ilang-ilang jegyeivel. Az egyik legmeghatározóbb nyári illat, és elég tartós is.

5. Zara Ebony Wood

Kulcsjegyek: rózsaszín bors, szegfűszeg, ébenfa

Ha csak egy parfümöt próbálunk ki az itt felsoroltakból, az legyen az Ebony Wood. Egyedi illat, a rózsaszín bors, a szegfűszeg és az ébenfa jegyeivel, amelyek egy meleg, pézsmás illatba burkolnak, ráadásul egész nap kitart az illata.

(Marie Claire)

Nyitókép: Shutterstock