Parfümök egymás mellett, virágokkal

3 luxust sugárzó parfüm, amit muszáj kipróbálnod

Cikkükben 3 nagyon különböző illatot mutatunk be, melyekben egy közös: luxust és eleganciát sugároznak. Viselőik pedig garantáltan zsebelik a bókokat.


1. Maison Francis Kurkdjian - Oud Silk Mood

A híres „TikTok-sztár” Baccarat Rouge 540 mögött álló Maison Francis Kurkdjian számos más luxus illattal is rendelkezik, amelyek szintén megérik a figyelmet. A Silk Mood illat mellett létezik a Satin Mood is, azonban a kettő közül a Silk az elegánsabb. Selymes, kifinomult, könnyű és mégis hosszan tartó illat. A bergamottnak köszönhetően finom frissességet áraszt, miközben a rózsafa és a guaiacfa összetevőknek köszönhetően fás mélységet is érezhetünk benne.

2. Jo Malone London - Velvet Rose & Oud

A rózsás illatok szerelmesei egyenesen imádni fogják ezt a parfümöt. A rózsa minden elegáns, bársonyos púderessége megvan benne, de egyáltalán nem tolakodó, régimódi szappan szagú. Ez a tökéletes hagyományos rózsaillat.

3. Tom Ford - Oud Wood

Ez a Tom Ford egy klasszikus oud parfüm, amelyet nagyon is univerzális. Enyhe frissességgel kezdődik, ámbra és egy kicsit édes tonkabab keverékével, és persze a mindent eldöntő ouddal. Tartóssága elképesztő, garantáltan több órán át tart.


Nyitókép: Shutterstock

(Marie Claire)