Különböző parfümös üvegek világos háttéren

3+1 parfüm, ami luxus hatást kelt

A legtöbb parfüm úgy lett megalkotva, hogy a nőiséget, a szépséget és a szexepilt hangsúlyozza ki. Tiszta és friss illatot árasszon a bőrünkön keresztül. Ez mind szép és jó, de hol marad a luxus, a fényűzés és a ragyogás? Szerencsére vannak olyan parfümök is már a piacon, melyek a luxus érzését hozzák elő. Lássuk őket!


Ormonde Jayne Ormonde Woman Eau de Parfum

Ez a parfüm nagy mennyiségben tartalmaz fekete bürökfát, ami hat órán át kitart és olyan érzést kelt, mintha egy nagy tiara parfümöt viselnénk. Az alapító és parfümkészítő korábban gyertyákat gyártott a Chanel számára, így tud egy-két dolgot a luxus illatokról.

Superdrug Layering Lab Blossom Eau de Toilette

Ki mondta, hogy a luxus illatok megfizethetetlenek? Ez a szuper illat a jázmin és a fehér borostyán keverékével büszkélkedhet, mely elegáns és luxus érzetet kelt.

Floral Street Iris Goddess Eau de Parfum

Az írisz és az ibolya púderes jegyei modern átalakítást kaptak ebben a kis illatgyöngyszemben, amely gazdag vaníliaaromákat, valamint egy szokatlan chili-borsos jegyet takar, amely meglehetősen jól működik együtt.

Ellis Brooklyn Salt Eau de Parfum

Ha idén nyáron úgy érzed, hogy nem kaptál eleget a napfényből és a tengerparti fuvallatból, akkor ez a parfüm tökéletes választás lesz számodra. A sós főhangsúlya, kombinálva az átölelő szantálfával, pézsmával és tahiti tiaréval arra késztet, hogy egy szalmakalap és bikini után nyúlj.


Nyitókép: Shutterstock

(Marie Claire)