Meghan Markle

Klasszikus frissesség: kiderítettük Meghan Markle kedvenc parfümjeit

A jellegzetes illatunk sok minden elárul rólunk, akár a friss, könnyű, citrusos illatokat kedveled, akár a gazdag, füstös, fás parfümöket. Kíváncsiak voltunk, hogy Meghan Markle milyen parfümöket részesít előnyben.


Az illatok elengedhetetlen részét képezik szépségápolási rutinunknak. A megfelelő illat segíthet abban, hogy kifinomultnak, összeszedettnek és energikusnak érezzük magunkat a nap folyamán. Akárcsak a fülbevalónk vagy a megbízható szempillaspirálunk − nélkülük kicsit elveszettnek érezhetjük magunkat.

Meghan is egyetért ezzel, és az Expressnek adott interjújában a következőket mondta:

Az illat a kedvencem. Olyannyira, hogy ha elmegyek otthonról úgy, hogy nem tettem magamra, megfordulok és hazamegyek.

A királyi parfümök iránt egyébként is rajongunk, mivel ezekhez az információkhoz általában nehezebben is jutunk hozzá. Szerencsénkre most sikerült megbízható információt gyűjtenünk Meghan kedvenc parfümjeiről még az azelőtti időszakból, hogy találkozott volna Harryvel. Ráadásul rögtön három illatot is kiderítettünk, amit hercegné rendszeresen visel. Bár az illatok különböznek egymástól, mindhárom Meghan saját laza és elegáns stílusát idézi.

​1. Oribe Côte D'Azur

Az Oribe Côte d'Azur a márka jellegzetes hajápoló illatának parfümformája, és azt mutatja, hogy Meghan szeret szembemenni a trenddel, ha a mainstreamebb lehetőségekről van szó. Az illat kalabriai bergamott, fehér pillangós jázmin és szantálfa jegyeit tartalmazza, így egy lágy és meleg illat, amolyan csendesen fényűző.

​2. Jo Malone London Wood Sage and Sea Salt

A Jo Malone London illatok köztudottan a királyi családok kedvencei − Katalin hercegné kedvenc illatosított gyertyája állítólag a klasszikus Orange Blossom illat, így nem meglepő, hogy Meghan listáján két népszerű Jo Malone London is szerepel. A Wood Sage and Sea Salt a tenger szeretetét sugallja, friss tengeri só, ásványok és a fás zsálya jegyeivel.

​3. Jo Malone London Wild Bluebells

A Jo Malone London Wild Bluebellje egy másik klasszikus a márkától, amely ismét a természet szeretetére szólít, a tavaszi harangvirágok friss és harmatos illatát megragadva. Ropogós, zöld levelekkel és szegfűszeggel keverve ez az illat drága és eredeti virágos illatot kínál.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images