Meghan Markle

Mégis bekerülhet A korona új évadába Meghan Markle?

A brit királyi család mindennapjait feldolgozó A korona a sorozatrajongók egyik kedvenc műsorává vált az elmúlt években. Ez nem meglepő, hiszen olyan mélységekbe enged betekintést, amire korábban nem volt példa. A rajongók legnagyobb bánatára azonban sokáig úgy tűnt, hogy a sorozatot még azelőtt befejezik, hogy az bemutatná Harry herceg és Meghan hercegné kapcsolatát. Vagy mégsem? Egy váratlan fordulatnak köszönhetően most úgy tűnik, megvan rá az esély, hogy a sorozat mégis beszámoljon a botrányos királyi pár történetéről.


A következő, sorrendben a 6. évad eredetileg Vilmos herceg St. Andrews Egyetemen töltött éveit mesélné el (a herceg ekkor ismerkedett meg későbbi feleségével, Katalin hercegnével), azonban egy, a készítőkhöz közelálló forrás elmondása alapján a sorozatot új irányba terelik, hasonlóképpen, mint ahogyan az a Downtown Abbey-vel történt.


Ez is érdekelhet: Meghan Markle-t újabb perrel fenyegeti féltestvére, Samantha

Ez azt jelentené, hogy a rendezők sokkal inkább a királyi család jelenlegi életére és az őket érintő pletykákra fókuszálnának, mintsem a múlt történéseire. Például filmre vinnék Henrik herceg és Meghan Markle szerelmi történetét, vagy akár a Sussex hercege és testvére közt lefolyt vitát is.

korona, netflix, kir\u00e1lyi csal\u00e1d,

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock.

Bár a rendezők belátják, hogy ez egy drasztikus változás lenne, de úgy gondolják, hogy ha a Downtow Abbey-sorozatnál is bevált ez az irányváltás, akkor A korona esetében is sikerülhet anélkül, hogy az rontana a sorozat élvezhetőségén.

Forrás: Mirror.co

Nyitókép: Getty